Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bataie pe posturile pentru Politia Animalelor. Concurs in mai putin de o luna

Adevărul Adevărul,
Bataie pe posturile pentru Politia Animalelor. Concurs in mai putin de o luna

Pentru cele sase posturi vacante in vederea constituirii Politiei Animalelor, in judetul Olt s-au inscris 108 persoane, concurenta fiind acerba. continuă pe Adevărul

Batalie dura pentru un post de politist. Concurenta de 12 pe un loc pentru Politia Animalelor

Se anunta o batalie dura pentru posturile scoase la concurs in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. Cea mai mare concurenta se inregistreaza la Politia Animalelor.

Peste 70 de candidati concureaza pe cele sase posturi de la Politia Animalelor Gorj

73 de candidati s-au inscris la concursul organizat pentru ocuparea celor sase posturi de la Politia Animalelor din Gorj.

Cum poti plati mai putin pentru energia electrica fara sa schimbi furnizorul

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a explicat pentru Agerpres ce pot face consumatorii romani de electricitate pentru a plati mai putin de la 1 ianuarie, fara sa fie nevoiti sa isi schimbe furnizorul.

Radu Mazare si Decebal Fagadau, trimisi in judecata in doua dosare distincte pentru vanzarea nelegala a mai multor terenuri

Fostii primari ai municipiului Constanta, Radu Mazare si Decebal Fagadau, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Constanta, in doua dosare distincte, pentru vanzarea nelegala a mai multor terenuri. in ambele dosare a fost trimis in judecata si fostul secretar al municipiului Constanta, Marcel Enache.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )