Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum poti plati mai putin pentru energia electrica fara sa schimbi furnizorul

Adevărul Adevărul,
Cum poti plati mai putin pentru energia electrica fara sa schimbi furnizorul

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a explicat pentru Agerpres ce pot face consumatorii romani de electricitate pentru a plati mai putin de la 1 ianuarie, fara sa fie nevoiti sa isi schimbe furnizorul. continuă pe Adevărul

Facturile de curent, mai mari de la 1 ianuarie Cu cat se scumpeste energia electrica

Asociatia Energia Inteligenta sustine ca romanii vor plati cu pana la 26 de procente mai mult pentru factura la curent de la 1 ianuarie 2021 o data cu liberalizarea pietei de energie electrica.

Energia electrica pentru populatie se va scumpi cu pana la 26 la suta, de la 1 ianuarie

Energia electrica pentru populatie se va scumpi cu procente intre 13 si 26 la suta de la data de 1 i.

ENEL: Majoritatea clientilor sunt pe piata libera si nu vor suporta cresteri de preturi la energia electrica, la 1 ianuarie

Companiile de furnizare Enel au incurajat consumatorii casnici sa accepte oferte din piata concurentiala inca din 2017, astfel incat, in prezent, peste doua milioane de clienti sunt deja pe piata libera, beneficiind de un pret fix la energia electrica pentru 1224 de luni.

Marea Britanie va impune reguli mai stricte pentru a preveni o noua catastrofa

Guvernul Marii Britanii trebuie sa introduca reguli mai stricte pentru a preveni un nou val de decese din cauza unei noi tulpini a coronavirusului, a avertizat marti un epidemiolog, relateaza Reuters.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Energia electrica va fi mai scumpa din ianuarie pentru 75% dintre consumatori. O asociatie cere amanarea liberalizarii pietei

Preturile pe care urmeaza sa le plateasca consumatorii casnici dupa data de 1 ianuarie 2021 nu sunt rezonabile, avertizeaza Asociatia Energia Inteligenti, cerand autoritatilor sa amane cu 6 luni liberalizarea pietei.

MINISTRUL ENERGIEI: Am cerut in scris Consiliului Concurentei sa investigheze cum au fost stabilite preturile la energia electrica pe piata universala

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat marti seara ca a cerut oficial si in scris Consiliului Concurentei sa demareze o investigatie cu privire la modul de stabilire a preturilor la energie electrica pentru piata universala, unde vor ramane cei care nu semneaza un contract cu un furnizor odata cu liberalizarea pietei, la 1 ianuarie 2021, afirmand ca i se pare ca este un abuz de putere dominanta al furnizorilor de energie electrica, conform G4media.

Care este drumul pe care il parcurge energia electrica pana sa ajunga in casa ta?

Cu totii consumam energie electrica pentru a ne alimenta zecile de consumatori din locuinta: frigide.

Bataie pe posturile pentru Politia Animalelor. Concurs in mai putin de o luna

Pentru cele sase posturi vacante in vederea constituirii Politiei Animalelor, in judetul Olt s-au inscris 108 persoane, concurenta fiind acerba.

PWC NET ZERO ECONOMY INDEX: Statele lumii trebuie sa reduca emisiile de carbon de 5 ori mai repede pentru a atinge obiectivul Acordului de la Paris

Limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 1,5C, asa cum a fost convenit prin Acordul de la Paris, impune ca rata de decarbonare sa ajunga la 11,7% anual, de aproape cinci ori mai mare decat in 2019, arata cel mai recent raport PwC Net Zero Economy Index.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )