Libnet.ro
UNICEF

17:15

Batalia de la Uniunea Scriitorilor ia propoportii: Nicolae Manolescu a eliminat 11 colegi

România Liberă România Liberă,
Batalia de la Uniunea Scriitorilor ia propoportii: Nicolae Manolescu a eliminat 11 colegi

Consiliul USR a decis, luni, excluderea tocmai a celor care pe 19 martie au fost alesi in noua conducere a uniunii. Lupta continua in justitie. continuă pe România Liberă

Puci la Uniunea Scriitorilor. Azi, pucistii au fost exclusi din USR de liderul Nicolae Manolescu

Conducerea Uniunii Scriitorilor din Romania USR) este disputata de doua grupuri din Uniune, unul care il sustine pe Nicolae Manolescu, cel care detine actuala functie de conducere a institutiei, iar celalalt grup, aflat in minoritate, reprezentat de scriitori care il sustin pe Cristian Teodorescu drept noul lider al institutiei.

Scandal la Uniunea Scriitorilor: Nicolae Manolescu ameninta cu excluderi masive

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania USR), Nicolae Manolescu, a afirmat duminica, pentru Agerpres, ca membrii autodeclaratei conduceri a USR vor fi exclusi din acest for, in cadrul Consiliului National care se va intruni luni.

Noul presedinte al Uniunii Scriitorilor a fost deja exclus de Nicolae Manolescu. Pucistii se vor duce cu actele la Tribunal

Scandalul din Uniunea Scriitorilor din Romania USR) a ajuns la cutite: duminica, pucistii au ales o noua conducere a sindicatului, in frunte cu prozatorul Cristian Teodorescu. Prin urmare, azi-dimineata, pe 21 martie, chiar de ziua poeziei, presedintele Nicolae Manolescu i-a excomunicat pe turbulenti.

Uniunea Scriitorilor: acuzatii de puci si excluderi in grup

Tinerii scriitori nu se simt reprezentati de Uniunea Scriitorilor din Romania, spune Florin Iaru, unul dintre autorii exclusi, luni, din asociatia care, acuza acesta, primeste in sanul ei persoane care nu scriu nimic memorabil, dar beneficiaza de pensia speciala stabilita de lege. in replica, scriitorul Petru Cimpoesu spune ca USR nu poate sa ii multumeasca pe toti cei care ar vrea sa intre in istoria literara a Romaniei.

Scandal in Uniunea Scriitorilor: 11 scriitori dati afara

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei conduceri a USR, respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )