Libnet.ro
UNICEF

19:00

Puci la Uniunea Scriitorilor. Azi, pucistii au fost exclusi din USR de liderul Nicolae Manolescu

Adevărul Adevărul,
Puci la Uniunea Scriitorilor. Azi, pucistii au fost exclusi din USR de liderul Nicolae Manolescu

Conducerea Uniunii Scriitorilor din Romania USR) este disputata de doua grupuri din Uniune, unul care il sustine pe Nicolae Manolescu, cel care detine actuala functie de conducere a institutiei, iar celalalt grup, aflat in minoritate, reprezentat de scriitori care il sustin pe Cristian Teodorescu drept noul lider al institutiei. continuă pe Adevărul

Uniunea Scriitorilor: acuzatii de puci si excluderi in grup

Tinerii scriitori nu se simt reprezentati de Uniunea Scriitorilor din Romania, spune Florin Iaru, unul dintre autorii exclusi, luni, din asociatia care, acuza acesta, primeste in sanul ei persoane care nu scriu nimic memorabil, dar beneficiaza de pensia speciala stabilita de lege. in replica, scriitorul Petru Cimpoesu spune ca USR nu poate sa ii multumeasca pe toti cei care ar vrea sa intre in istoria literara a Romaniei.

Scandal la Uniunea Scriitorilor: Nicolae Manolescu ameninta cu excluderi masive

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania USR), Nicolae Manolescu, a afirmat duminica, pentru Agerpres, ca membrii autodeclaratei conduceri a USR vor fi exclusi din acest for, in cadrul Consiliului National care se va intruni luni.

UPDATE Senatorul Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE, dupa ce l-a atacat pe Tariceanu pentru modul in care a negociat cu Dragnea/ Pelican: Eu mi-am dat demisia inca de joi. ALDE nu exista

Senatorul Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE, formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, din cauza unor anumite declaratii, anumite activitati. Pelican il atacase pe Tariceanu, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, dupa negocierile pe care acesta le-a purtat cu Liviu Dragnea privind candidaturile in Capitala. UPDATE Pelican si-a anutat demisia in plenul Senatului, afirmand ca el este cel care a demisionat din ALDE inca de joi. El l-a acuzat pe Tariceanu de lasitate.

Batalia de la Uniunea Scriitorilor ia propoportii: Nicolae Manolescu a eliminat 11 colegi

Consiliul USR a decis, luni, excluderea tocmai a celor care pe 19 martie au fost alesi in noua conducere a uniunii. Lupta continua in justitie.

Scandal in Uniunea Scriitorilor: 11 scriitori dati afara

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania USR) decis, luni, excluderea din Uniune a membrilor autodeclaratei conduceri a USR, respectiv a scriitorilor Ioana Craciunescu, Dan Iancu, Florin Iaru,.

Scene de groaza pe strada! Un tanar a fost injunghiat din senin de o adolescenta

Caz socant pe o strada in Arad. Un tanar de 21 de ani a fost atacat de o tanara, din senin, cu un cutit.

A fost arestat din cauza unei poze amuzante publicate pe Facebook. Ce se vede in imagine

Un tanar in varsta de 24 de ani din India va fi arestat din cauza unei poze cu el, publicata pe Facebook. Fazal Shaik s-a dus la Gradina Zoologica Nehru, din Hdyerabad, India, si a fost atat de impresionat de.

UPDATE. Omul de afaceri Ioan Niculae, urmarit penal in dosarul Romgaz-Interagro, a fost eliberat din arest. El va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune

Ioan Niculaie va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune, el fiind arestat preventiv pe data de 8 februarie 2016, pentru mai multe infractiuni, printre care evaziune fiscala si spalare de bani. Niculae a fost adus vineri, la DIICOT fiind citat intr-un nou dosar. De aceasta data este vorba despre dosarul Romgaz - Interagro. patronul Astrei este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani.

Christian Edouard Heinzmann, directorul general al Tarom, a fost suspendat din functie de ministrul Costescu

Administratorii Tarom au decis vineri sa-l suspende din functie, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficiente de management, a anuntat ministrul de resort, Dan Costescu, conform Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )