Libnet.ro
UNICEF

01:05

Batausa de 14 ani, din Targu Jiu, s-a intors la scoala. Cum a fost primita de colectiv

Antena3 Antena3,
Batausa de 14 ani, din Targu Jiu, s-a intors la scoala. Cum a fost primita de colectiv

In urma cu doua zile, in Gorj, o adolescenta de 14 ani a fost a fost retinuta 24 de ore de politisti, dupa ce batuse si umilise, impreuna cu doua colege, o alta eleva, in varsta de 13 ani. Eliberata, agresoarea s-a intors la scoala si a facut o promisiune. continuă pe Antena3

Presedintele CJ Gorj cere anchetarea activitatii mamei batausei de la Targu Jiu

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Cosmin Popescu, a vorbit, sambata, in exclusivitate, in emisiunea Descoperiti, de la Antena 3, despre cazul agresiunilor comise de mai multi minori in Targu Jiu. Seful CJ Gorj a declarat ca au fost facute deja anchete sociale la familiile tuturor copiilor implicati in agresiunea asupra fetei de 13 ani.

Descoperirea facuta de Mircea Badea: Reactia unui luptator MMA dupa ce a vazut cum era batuta fata de 13 ani din Targu Jiu

Mircea Badea a vorbit, duminica, la Sinteza zilei, despre cazul fetei de 13 ani din Targu Jiu batuta cu bestialitate de mai multi minori. Povestea l-a revoltat extrem de mult pe Mircea Badea, care a spus in nenumarate randuri zilele trecute ca va face tot ce-i sta in putinta ca toti cei vinovati de aceasta atrocitate sa plateasca.

Un adolescent in varsta de 14 ani a avut parte de un sfarsit cumplit. A adormit pe camp, iar o combina agricola a trecut peste el

Un adolescent in varsta de 14 ani, din SUA, a avut parte de un sfarsit cumplit. Acesta s-a stins din viata dupa ce o combina agricola a dat peste el, potrivit Fox News. Baiatul plecase pe camp pentru a.

Pompierul care a salvat un copil de 14 ani din calea apelor a primit Emblema de onoare a IGSU

Florin Salcuceanu, un pompier din judetul Hunedoara, a primit Emblema de onoare a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Florariile, in sapa de lemn din cauza restrictiilor din prima zi de scoala.Vanzarile au fost dezastruoase

Comerciantii de flori din municipiul Targu Jiu inregistreaza pierderi semnificative in prima zi de an scolar, dupa ce Ministerul Educatiei a luat decizia ca elevii sa nu mai vina la scoala cu flori.

Bullying-ul continua. Romania in stare de soc. O fetita de 8 ani este snopita in bataie si umilita de doua fete de 11 ani

Cazul fetei de 13 ani, din Targu Jiu, este cel care a scos la iveala o serie de evenimente violente intre adolescenti. La nicio saptamana dupa publicarea scenelor de teroare pe care o tanara le-a trait, fiind batuta si umilita de alte trei fete, recent, o alta filmare loveste din plin Romania. O copila de .

Un barbat a stat indoit 28 de ani din cauza unei boli grave. Cum arata acum, dupa un miracol

Conditia unui barbat l-a fortat sa stea intr-o pozitie extrem de incomoda pret de 28 de ani. A crezut ca nu o sa-si revina vreodata, dar miracolul s-a intamplat. De ce boala a suferit acesta si cum au reusit medicii sa-i indrepte coloana? Detalii despre procedura. A stat indoit 28 de ani din cauza unei .

Exclusiv. Mesaje halucinante ale copiilor batausi de la Targu Jiu

Andreea Sava a prezentat, sambata, in emisiunea Descoperiti, noi informatii revoltatoare din cazul fetei de 13 ani agresata de mai multi minori. Una dintre problemele majore ale acestui caz este ca autoritatile nu s-au miscat pana ce imaginile nu au aparut in presa.

Firma din Targu Carbunesti, acuzata de furt de energie electrica

O societate comerciala din orasul Targu Carbunesti, judetul Gorj, este acuzata de furt de energie electrica, in urma unor verificari efectuate de lucratorii de la distribuitorul de energie electrica.

M-am infectat cu coronavirus in martie, iar dupa sase luni ma simt tot rau. Povestea unui tanar de 27 de ani din Marea Britanie

Charlie Russell are 27 de ani si desi au trecut 182 de zile de cand s-a infectat cu noul coronavirus nu poate face nimic din ce facea inainte de Covid-19, relateaza The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )