Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bateristul trupei U2 a pierdut 10 milioane de euro in Romania

Antena3 Antena3,
Bateristul trupei U2 a pierdut 10 milioane de euro in Romania

Jumatate din faimoasa trupa U2 si-a pierdut banii in investitii imobiliare neispirate in Romania. Dupa bateristul celebrei formatii, acum si basistul U2 are probleme financiare. El a anuntat ca. continuă pe Antena3

UEFA: Steaua a primit 2,65 milioane euro pentru participarea in Liga Europa, in 2014

FC Steaua a primit 2,65 de milioane de euro pentru participarea in grupele Ligii Europa, editia 2014/2015. Suma apare in tabelul de distributie a premiilor catre cluburi, publicat de UEFA, vineri. in total, cluburile europene au incasat 988 milioane euro din partea forului continental.

Fermele de familie au depus cereri de finantare de aproape 20,5 milioane euro din fonduri europene

Valoarea totala nerambursabila a tuturor cererilor de finantare depuse pana in prezent pentru sectorul ferme de familie se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru aceasta sesiune de depunere, 20,57 milioane euro.

Alocare temporara a 25 milioane euro pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 25 milioane euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna octombrie 2015 al Autoritatilor de management pentru implementarea JEREMIE Joint European Resources for Micro and Medium Enterprises), in cadrul Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), potrivit unui comunicat de presa.

Lichiditate de 8,39 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 37. 043 lei 8. 150 euro).

Lichiditate de 1,58 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 196 lei 1. 964 euro).

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

Camera Deputatilor a ratificat, astazi, Acordul privind asistenta financiara rambursabila intre tara noastra si Republica Moldova, potrivit caruia tara noastra acorda un imprumut de 150 milioane de euro tarii vecine, potrivit premierului Victor Ponta.

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

ACTUALIZARE 21:33 Ponta: Prin imprumutul acordat, aratam locuitorilor de pe malurile Prutului ca suntem impreuna si la bine si la greu Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca prin imprumutul de 150 de milioane de euro pe care tara noastra il acorda Republicii Moldova, decidentii din cele doua state arata locuitorilor de pe ambele maluri ale Prutului ca pot fi impreuna si la bine si la greu, transmit surse din presa.

Subiectele Zilei: Cum ar putea Guvernul Ponta sa aduca Romania in pragul recesiunii; Filiera SRI-PSD. Milioane de euro castigate de apropiati ai serviciilor secrete de la Oprescu; De ce are nevoie Romania de un nou acord cu FMI

Povestea celui mai sangeros atac terorist petrecut vreodata in Romania. Cel mai sangeros atac terorist din Romania, petrecut la 23 august 1981. Lupta orgoliilor pentru un post de sef la Spitalul Marie Curie. Pentru ca nu este cadru universitar, seful sectiei de pediatrie III a fost destituit.

Ministrul Sorin Grindeanu are retineri ca proiectul de 85,6 milioane de euro pentru crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati lipsite de internet va fi finalizat in acest an

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a declarat marti ca are retineri ca proiectul de 85,6 milioane de euro pentru crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an, cand era data limita de accesare a fondurilor UE. Ezitarea mea vine din faptul ca cei care-l implementeaza n. a Telekom Romania) nu si-au calibrat perioada de timp pentru obtinerea autorizatiilor de constructie. Sunt necesare peste 8000 de autorizatii pentru a incepe lucrul in aceste localitati. Pana acum doar 150 de localitati din cele 783 de localitati au autorizatii de constructie. Vezi in articol care este solutia de back-up analizata in prezent cu Comisia Europeana.

Cu ce institutii publice a semnat ICI acorduri pentru folosirea gratuita a unei platforme de tip cloud in valoare de peste 17 milioane de euro

Doina Banciu, sefa Institutului National de Cercetare in Informatica ICI), a declarat marti pentru HotNews. ro ca a semnat acorduri cu peste 10 institutii publice pentru folosirea unei platforme de tip cloud, care a costat peste 17 milioane de euro si care va fi finalizata in acest an. Am semnat acorduri cu Biblioteca Centrala Universitara, cu Asociatia Bibliotecilor Publice, cu Bibilioteca Judeteana de la Braila, cu Biblioteca Municipala de la Campulung Muscel, cu o directie din cadrul Consiliului Judetean din Vaslui, cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, cu Academia Oamenilor de Stiinta si cu Biblioteca Academiei Romane, a spus aceasta. Platforma este implementata de asocierea formata din grupul UTI, Ymens Teamnet parte a grupului fondat de Sebastian Ghita) si CP Consultant Services, avand ca subcontractanti pe Siveco si Romsys. Vezi in articol ce servicii in cloud vor putea fi folosite gratuit .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )