Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bautura care ne ajuta sa invatam mai bine. Este suficient doar sa o mirosim

Antena3 Antena3,
Bautura care ne ajuta sa invatam mai bine. Este suficient doar sa o mirosim

Bautura care ne ajuta sa invatam mai bine. Este suficient doar sa o mirosim pentru a avea rezultate mai bune, spun cercetatorii americani. Institutului de Tehnologie Stevens din Statele Unite a realizat un. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai bine platite joburi n IT

Platforma online de joburi Glassdoor a facut un clasament al celor mai bine platite posturi din tehnologie, la nivel mondial, in functie de salariul mediu anual al fiecarui job, iar cel mai bine platit post din IT, poate veni cu un salariu de circa 163. 000 de dolari pe an, potrivit BusinessInsider. com.

Ion Tiriac, despre trairile Mihaelei Buzarnescu de pe teren: Daca ar lupta doar cu adversarul ar fi mult mai bine

Mihaela Buzarnescu a ajuns in semifinale la BRD Bucharest Open, iar victoria cu Yafan Wang de vineri a fost vazuta din tribune si de Ion Tiriac. Daca ar lupta doar cu adversarul ar fi mult mai bine, vorbeste mult si se deconcentreaza. Are o viteza de executie foarte placuta, a precizat omul de afaceri facand referire la numarul 25 din clasamentul WTA.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Boala de care sufera indragitul Mihai Bendeac este INCURABILA...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a marturisit ca se confrunta cu depresia, o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )