Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bauturile daunatoare care fac praf sanatatea. Din pacate, toti romanii le consuma

Playtech Playtech,
Bauturile daunatoare care fac praf sanatatea. Din pacate, toti romanii le consuma

Cei mai multi dintre noi stiu ca, in dieta noastra, sunt anumite bauturi daunatoare, insa continuam sa le consumam fara a ne gandi cat de mult ne afecteaza sanatatea. Medicii trag, insa, un semnal de alarma si recomanda sa le eliminam complet. Acestea sunt bauturile care distrug sanatatea Din ce in ce mai multi medici . continuă pe Playtech

Alimentele care sunt nocive daca le mananci dimineata. Din pacate, multi romani le consuma

Romanii nu stau deloc bine cu alimentatia! Pe langa faptul ca de cele mai multe ori majoritatea dau gres atunci cand vine vorba despre masa de pranz sau cina, din cauza programului incarcat. Prima si cea mai importanta masa a zilei este si ea incununata de greseli. Care sunt alimentele nocive pe care multi le .

Soarta Legii care scoate educatia sexuala din scoli, decisa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii care scoate educatia sexuala din scoli, inlocuind termenul cu educatie sanitara si conditionand participarea la aceste cursuri de acordul parintilor.

Ionel Bogdan, candidatul PNL la CJ Mures: Sunt foatre multe comunitati unde, din pacate, nu s-a reusit introducerea de apa sau canalizare (VIDEO)

Ionel Bogdan, candidatul PNL la Consiliul Judetean Mures, a explicat in emisiunea Dosar de politician, in direct pe B1 TV care este situatia scolilor cu toaleta in curte din judet, dar si a drumurilor.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Chinurile prin care trec doi soti din Suceava vindecati de COVID-19. Cu ce sechele au ramas dupa patru luni

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, din judetul Suceava si sotia sa s-au infectat cu COVID-19 in primavara acestui an si au ajuns la spital. Au trecut 4 luni de cand au fost declarati vindecati, dar inca au probleme mari de sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )