Libnet.ro
UNICEF

08:45

Chinurile prin care trec doi soti din Suceava vindecati de COVID-19. Cu ce sechele au ramas dupa patru luni

Antena3 Antena3,
Chinurile prin care trec doi soti din Suceava vindecati de COVID-19. Cu ce sechele au ramas dupa patru luni

Gheorghe Fron, primarul comunei Cornu Luncii, din judetul Suceava si sotia sa s-au infectat cu COVID-19 in primavara acestui an si au ajuns la spital. Au trecut 4 luni de cand au fost declarati vindecati, dar inca au probleme mari de sanatate. continuă pe Antena3

Doi batrani din Piatra-Neamt au fost raniti in urma unei explozii produse in locuinta lor

Doi batrni din Piatra Neamt au fost raniti miercuri, intr-o explozie ce a avut loc in locuinta lor. Cele doua persoane aveau 81, respectiv 80 de ani. Explozia din locuinta celor doi soti s-a produs din.

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

Mesajul tulburator al unui profesor din Suceava pentru colegii sai, dupa ce s-a infectat cu COVID-19: Virusul asta chiar este parsiv!

Renato Tronciu este profesor de Educatie Fizica si director al Colegiului National Mihai Eminescu, din Suceava si dupa ce el si alti sase colegi de-ai sai au facut testul COVID-19, la inceputul acestei saptamani, a aflat primul ca este infectat.

15 candidati cu numele Stanescu, pe listele de vot dintr-o comuna din Suceava. Nu sunt rude intre ei

Ciudatenie electorala in comuna Veresti din Suceava. Toti cei 15 candidati la Consiliul Local din partea Partidei Romilor poarta numele de familie Stanescu. Nu se vor face insa confuzii, ne asigura candidatii. Cu totii sunt cunoscuti in sat fie dupa prenume, fie dupa porecla.

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in.

Chinul prin care trece fiica actorului Constantin Codrescu! Nu vrea sa anunte medicul

Momente extrem de grele pentru fiica actorului Constantin Codrescu! Prin ce trece tanara? Recent, Ana s-a confesat prietenilor sai din mediul online cu privire la problemele pe care le intampina. Despre ce este vorba si ce griji s-au abatut asupra ei? Momente grele pentru fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu Fiica adoptiva a actorului Constantin .

Clever Business Transilvania a finalizat cu succes tranzactia prin care a preluat Prima TV

Clever Business Transilvania anunta finalizarea cu succes a tranzactiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV, definind achizitia drept un proces complex si precizand ca in perioada urmatoare va investi in Prima TV, atat in oameni care sa se alature postului tv, cat si in echipamente si programe. Adrian Tomsa, actionar majoritar si membru in bordul Prima TV, anunta ca obiectivul este ca postul TV sa revina in topul televiziunilor comerciale din Romania, in urmatorii 3 ani, conform news. ro.

Romania face parte dintr-o misiune OSCE pentru investigarea fraudelor electorale in Belarus PE adopta o rezolutie prin care nu-l recunoaste pe Lukasenko drept presedinte

Parlamentul European PE) a adoptat joi o rezolutie prin care nu-l mai recunoaste pe Alexandr Lukasenko drept presedinte al Belarusului, calificata de Minsk drept agresiva, indepartata de realitate si dezechilibrata, in timp ce mai multe state membre ale Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), printre care si Romania, au constituit o misiune de experti independenti pentru investigarea incalcarii drepturilor omului si fraudelor electorale in Belarus, relateaza agentiile EFE si Reuters, potrivit Agerpres.

11 situatii prin care chemi practic ANAF sa te controleze

Din prima jumatate a anului 2020, ANAF are o noua directie care se ocupa de analiza de risc si care este deja functionala. Directia analizeaza comportamentele fiscale ale contribuabililor, iar daca acestea le ridica suspiciuni, se vor demara verificari amanuntite. Desi grila indicatorilor aplicati de catre ANAF 523;n calculul gradului de risc fiscal nu este publica, practicienii de la ATIPIC Transfer Pricing Solutions au identificat 11 tipare de comportament fiscal asociat preturilor de transfer, care pot genera controale din partea autoritatilor.

CCR dezbate sesizarile Guvernului la legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si cea a Executivului la legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare si nu Guvernul. Deciziile privind aceste obiectii au fost amanate de CCR, in sedinta de marti. Alegerile legislative vor avea loc in acest an pe 6 decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )