Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baza din Kandahar a fost atacata cu rachete. Victor Ponta se afla in vizita. Oficialii romani au fost evacuati

România Liberă România Liberă,
 Baza din Kandahar a fost atacata cu rachete. Victor Ponta se afla in vizita. Oficialii romani au fost evacuati

Baza NATO din Kandahar a fost atacata, duminica, cu rachete, in timpul vizitei premierului roman. continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE Alarma de raid cu rachete la baza militara romaneasca din Kandahar. Ponta si ministrii, adapostiti rapid in buncar/ Ponta: Incident care a dat un pic de culoare evenimentului

Militarii au declansat alarma de raid aerian cu rachete la baza din Kandahar, unde premierul Victor Ponta este prezent pentru inceperea procedurilor de retragere a trupelor romanesti, seful Guvernului si ministrii fiind adapostiti rapid intr-un buncar, relateaza Mediafax. UPDATE Ponta despre incident: Nu a fost nimic special, singurul lucru este ca nu am apucat sa stam mai mult la masa, de vorba. un mic incident, care a dat un pic de culoare evenimentului. Atat timp cat sunt cu militarii nostri, cred ca toata lumea este sigura ca nu mi se intampla nimic. Cand a sunat alarma, am crezut ca este o gluma sau un exercitiu. Cand i-am vazut insa pe comandantii si soldatii nostri aplicand procedura, mi-am dat seama ca nu e de gluma si n-am facut decat sa fiu foare disciplinat. Am invatat ca nu sunt prim-ministru aici, sunt o persoana care trebuie sa respecte disciplina si procedurile.

Baza din Kandahar, ATACATA CU RACHETE. Ponta, Oprea, Dusa si civilii au fost EVACUATI

Baza din Kandahar a fost atacata cu rachete, duminica. Toti civilii au fost evacuati si adapostiti in buncare. Corespondentul special al Antena 3 in Kandahar, Adrian Ursu, a explicat ca exista un protocol pe.

Baza din Kandahar, ATACATA CU RACHETE. Oficialii si civilii au fost EVACUATI

Baza din Kandahar a fost atacata cu rachete, duminica. Toti civilii au fost evacuati si adapostiti in buncare. Corespondentul special al Antena 3 in Kandahar, Adrian Ursu, a explicat ca exista un protocol pe.

Atac cu racheta asupra bazei militare din Kandahar, acolo unde se afla Victor Ponta: Oficialii si jurnalistii au fost dusi intr-un loc sigur

Un atac cu racheta a avut loc duminica, in Afganistan, asupra bazei militare din Kandahar, acolo unde se afla premierul Victor Ponta. Acesta se afla acompaniat de vicepremierul Gabriel Oprea si ministrul Apararii,.

Alarma la baza militara din Kandahar: Victor Ponta, ascuns intr-un buncar. Ce spune premierul

Militarii au declansat alarma de raid aerian cu rachete la baza din Kandahar, unde premierul Victor Ponta este prezent pentru inceperea procedurilor de retragere a trupelor romanesti, seful Guvernului si ministrii fiind adapostiti rapid intr-un buncar.

Victor Ponta: Probabil 2.500 angajati CFR Marfa isi vor pierde locul de munca. Am fost sabotati anul trecut

CFR Marfa va disponibiliza probabil 2. 500 de angajati, a declarat premierul Victor Ponta, care a sustinut ca acesta este pretul pentru faptul ca Guvernul a fost sabotat anul trecut in incercarea de a rezolva problemele companiei, relateaza Mediafax.

Referat DNA: Seful Politiei Romane s-a prezentat la Guvern pentru discutii cu Duicu, fiind chemat de Victor Ponta

Seful PolitieiRomane, Petre Toba, a fost la Guvern pentru a discuta cu fostul sef alCJMehedinti, AdrianDuicu, fiind solicitat de premierul Victor Ponta, arata referatul procurorilor.

Victor Ponta: Nu l-am chemat niciodata pe Toba la Guvern pentru a se intalni cu Duicu. / Referatul DNA: Petre Toba s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului, sa discute cu Duicu

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, raspunzand unei intrebari in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Afganistan, ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu. Procurorii DNA au aratat insa, intr-un referat in cazul Duicu, ca seful Politiei Romane, Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti, DNA invocand ca proba declaratia lui Toba, fara a reda insa afirmatiile acestuia.

Victor Ponta: Nu l-am chemat la Guvern pe Petre Toba pentru a se intalni cu Duicu

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu.

Dosarul Duicu: Petre Toba s-a dus la Guvern, la cererea lui Victor Ponta, sa discute cu Adrian Duicu-referat DNA

Procurorii DNA arata, intr-un referat in cazul Duicu, ca seful Politiei Romane, Petre Toba, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti, DNA invocand ca proba declaratia lui Toba,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )