Libnet.ro
UNICEF

22:30

BBC, fata in fata cu cea mai grava criza din ultimii ani.

România Liberă România Liberă,
BBC, fata in fata cu cea mai grava criza din ultimii ani.

Postul britanic BBC se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din istoria sa, din cauza implicarii intr-un dublu scandal de pedofilie. Directorul general si-a dat demisia dupa ce a recunoscut ca emisiunea Newsnight s-a autocenzurat si a acuzat pe nedrept de pedofilie un politician conservator. Sambata, directorul general al BBC, George Entwistle, si-a dat demisia din functie, la numai 54 de zile de la inceperea mandatului, fiind acuzat ca a gestionat deficitar doua scandaluri de . continuă pe România Liberă

Postul BBC, in fata celei mai grave crize din istoria grupului de presa

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea.

Cea mai populara imagine din toate timpurile este facuta pe un teren de baschet

Realizata pe pelicula si vazuta pentru prima oara cateva ore mai tarziu dupa ce a fost developata, imaginea de mai jos a fost definita ca fiind cea mai importanta, populara si remarcabila poza din toate timpurile. Imaginea a luat locul intai intr-un top realizat de Sports Illustrated, o autoritate importanta din domeniul sportiv, dar nicidecum din domeniul fotografiei artistice. Interesant este insa ca multe dintre imaginile care fac istorie nu au neaparat o latura artistica ci pur si simplu acel .

Cea mai dura pedeapsa din Africa de Sud pentru un traficant de coarne de rinocer.

Un thailandez care facea trafic cu coarne de rinocer, organizand false partide de vanatoare in Africa de Sud, a fost condamnat vineri, la Johannesburg, la 40 de ani de inchisoare, cea mai dura sentinta data pana acum in aceasta tara pentru o astfel de fapta, relateaza Mediafax. Inculpatul, Chumlong Lemtongthai, a recunoscut ca a participat la organizarea unor partide de vanatoare de rinoceri in Africa de Sud, angajand asiatici care sa se dea drept vanatori, pentru a obtine coarnele animalelor .

Este cea mai bogata tara din Europa, iar romanii sunt din ce in ce mai tentati sa emigreze aici. Ce avantaje are

Nu a fost afectata prea mult de dezastrul financiar care a lovit intreaga Uniune Europeana si asta pentru ca nu este un stat mebru al UE. insa exporturile si o economie puternica au facut din acest stat unul.

Mamaia a fost desemnata, la Monaco, cea mai dinamica statiune din lume

Cand vine vorba de distractie, primarul Constantei, Radu Mazare, se simte ca pestele in apa. Edilul nu a scapat ocazia si a plecat la Monaco, unde, alaturi de reprezentantii cluburilor din Mamaia, a.

VIDEO Cea mai emotionanta reclama pentru Craciun: Povestea oamenilor de zapada ...

O retea de magazine a facut o traditie din realizarea unei reclame speciale pentru sarbatorile de iarna, iar cea din acest an pare sa fie cea mai emotionanta, potrivit Mediafax. Reclama John Lewis, intitulata Calatoria, spune povestea a doi oameni de zapada indragostiti, ce stau in curtea unei case dupa ce au fost realizati de doi copii, frate si sora, scrie dailymail. co. uk. Dupa ce copiii intra in casa, cei doi oameni de zapada raman fata in fata, privindu-se. Oamenii de zapada de 1,5 .

Postul BBC, confruntat cu una dintre cele mai grave CRIZE din istoria sa.

Postul BBC, un model universal de excelenta editoriala si o institutie la fel de venerata ca si monarhia in Marea Britanie, traverseaza una dintre cele mai grave crize din istoria sa, dupa demisia directorului sau general, cauzata de gestionarea deficitara a unui dublu scandal de pedofilie, scrie Mediafax. George Entwistle, in varsta de 50 de ani, a demisionat sambata seara, dupa un mandat extrem de scurt: 54 de zile de veritabil cosmar in fruntea primului grup audiovizual public din lume, .

Robert Sarovic la cea mai buna prestatie personala in acest sezon

Robert Sarovic, noul capitan al echipei BC Timisoara, a realizat cea mai buna prestatie personala stagionala in victoria repurtata asupra lui BCM U Pitesti, scor 82-76. Meciul a avut loc la Sala Constantin Jude si conteaza pentru etapa a 6-a i.

Antonescu: Romania are cea mai jenanta forma de lege electorala

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat astazi la Sinaia ca tara noastra are cea mai jenanta forma de lege electorala intalnita in democratie pentru alegerea parlamentarilor, arata sursele de presa.

Mamaia e cea mai LA MODA statiune. A fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo

Mamaia este capitala distractiei, iar acum o stie intreaga lume. Cea mai extravaganta statiune de la malul Marii Negre a fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo. Pe scena a.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )