Libnet.ro
UNICEF

01:05

BBC: De ce ar trebui sa purtam toti masti in public Care sunt cele mai bune masti

Hotnews Hotnews,
 BBC: De ce ar trebui sa purtam toti masti in public Care sunt cele mai bune masti

Pentru a intelege de ce mastile de protectie ar putea functiona, este important de vazut cum se raspandeste coronavirusul. Cand a reusit sa infecteze pe cineva, virusul Sars-CoV-2 responsabil de producerea bolii deturneaza celule pentru a se replica, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Cele mai recente studii arata ca noul coronavirus poate fi raspandit inclusiv in timpul vorbirii, de aceea mastile de protectie ar trebui sa fie obligatorii in public. Chiar si cele facute in casa, daca respecta anumite reguli, pot fi eficiente in protectia impotriva Covid-19.

Coronavirus: Care sunt necunoscutele fazei 2 in Europa

Analizarea datelor cu privire la Covid-19 de la inceputul epidemiei si pana in prezent constituie un pas fundamental in incercarea de a intelege ce s-ar putea intampla in faza a doua, cea de semilibertate pentru toti, scrie Euronews, potrivit Rador.

Dorneanu: Premierul spune de vreun an ca suntem compromisi Politicienii sunt liberi sa analizeze modul in care sunt numiti judecatorii CCR Ce spune despre decizia CEDO in cazul Kovesi

Presedintele Curtii Constitutionale Valer Dorneanu sustine ca in decizia CEDO in favoarea Laurei Codruta Kovesi nu a vazut nicio apreciere directa ca a gresit CCR si cere tuturor care vor sa isi faca o parere sa citeasca hotararea cu rabdare si cu obiectivitate. Despre declaratiile lui Ludovic Orban ca CCR s-a compromis dupa acesta decizie, Dorneanu a declarat pentru HotNews. ro ca premierul spune de vreun an ca judecatorii Curtii sunt compromisi, el sustinand ca politicienii sunt liberi sa analizeze daca e buna legea de organizare a CCR si modul in care sunt numiti judecatorii constitutionali.

Unele magazine din mall-uri se deschid dupa 15 mai. Care sunt acestea

Ludovic Orban a venit cu noi precizari: in anumite spatii de tip mall, sunt magazine care au intrari exterioare si este normal ca aceste magazine, chiar daca sunt in interiorul mall-urilor, ele vor fi.

Ce trebuie sa stie antreprenorii care aplica la IMM Invest si care sunt avantajele programului? Daniel Szekely, Director Executiv Clienti IMM si MicroBusiness la BT, este invitat deladistanta, joi de la ora 14:00

Cine poate aplica la programul IMM Invest, care sunt avantajele programului si ce trebuie sa stie antreprenorii inainte de a aplica? Daniel Szekely, Director Executiv Clienti IMM si MicroBusiness la Banca Transilvania, este invitat deladistanta, joi de la ora 14:00. iI puteti adresa intrebari lui Daniel Szekely folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

inscrierea la gradinita se va face online, telefonic sau prin fax, in doua etape Care sunt criteriile anuntate de Ministerul Educatiei

Inscrierea copiilor la gradinita se va face online, telefonic sau prin fax, in doua etape, intre 8 iunie si 3 iulie, respectiv intre 20 iulie si 10 august, a anuntat marti Ministerul Educatiei, care a aprobat procedura si calendarul privind inscriereareinscrierea in invatamantul prescolar pentru anul scolar 2020-2021.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )