Libnet.ro
UNICEF

20:31

Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Cele mai recente studii arata ca noul coronavirus poate fi raspandit inclusiv in timpul vorbirii, de aceea mastile de protectie ar trebui sa fie obligatorii in public. Chiar si cele facute in casa, daca respecta anumite reguli, pot fi eficiente in protectia impotriva Covid-19. continuă pe Antena3

Economist roman din Paris: Coronabond-urile, unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE. Atitudinea Germaniei, nu atat egoista, cat puerila

Sebastian Buhai, economist roman din Paris, analizeaza raspunsul Uniunii Europene la criza provocata de pandemia de COVID-19. El crede ca unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE ar fi Coronabond-urile si califica pozitiile afisate in legatura cu acestea de Germania, Olanda si Austria, nu atat egoiste, cat mai ales puerile.

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului.

Cele mai bune masti de protectie: doar un singur tip te-ar apara de virus. Ce rost au celelalte modele?

Pe fondul crizei medicale, echipamentele de protectie sunt greu de cumparat. Ce-ai la dispozitie acum sunt masti de protectie din trei straturi. Cat de eficiente sunt insa cand vine vorba.

BBC: De ce ar trebui sa purtam toti masti in public Care sunt cele mai bune masti

Pentru a intelege de ce mastile de protectie ar putea functiona, este important de vazut cum se raspandeste coronavirusul. Cand a reusit sa infecteze pe cineva, virusul Sars-CoV-2 responsabil de producerea bolii deturneaza celule pentru a se replica, scrie BBC.

Care sunt mastile cu adevarat eficiente contra SARS-CoV-2. Cele mai folosite in Romania protejeaza cel mai putin

Masca de protectie devine accesoriu obligatoriu in spatiile publice inchise si in transportul in comun. Experti ai Ministerului Apararii Nationale MApN) au precizat pentru Adevarul ce tipuri de masti ne protejeaza de noul coronavirus si cum ne asiguram ca nu cumparam produse neconforme.

Numarul deceselor provocate de COVID-19 a trecut de 800 in Romania. Tanar de 30 de ani, printre cele mai recente victime

Bilantul deceselor in randul persoanelor cu coronavirus a ajuns la 801 luni dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca alti 11 romani au murit. Printre cele mai recente victime se afla si un barbat de 30 de ani din Bihor, care suferea si de obezitate.

Aurul ar putea fi unul dintre cele mai bune plasamente de criza

In general, in vremuri de criza, metalele pretioase, asa cum este si aurul, sunt plasamente de refug.

Coronavirus: 7 motive pentru care Estul se descurca mai bine decat Vestul

Pe un ton incisiv si voit provocator, dar nefacand altceva decat sa reia idei adesea dezbatute in media din regiune in ultimele saptamani, comentatorul cotidianului economic ceh Hospodarske Noviny avanseaza 7 elemente de raspuns la aceasta intrebare, scrie Courier International. Din punctul de vedere al cazurilor de contaminare si al mortilor, este frapant sa constati in ce masura linia care separa tarile cele mai lovite de pandemie de cele care au fost relativ ferite seamana cu cea a fostei cortine de fier. in vreme ce de o parte victimele se numara cu zecile de mii in Italia, in Spania, in Franta sau in Regatul Unit, de cealalta, un calm relativ domneste in Republica Ceha, in Slovacia, in Ungaria, in tarile Baltice sau in cele din fosta Iugoslavie. De ce?.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce doreste un scotian care a scapat dintr-un naufragiu

Glumele despre scotieni, dar mai ales despre zgarcenia care se spune ca ii caracterizeaza, starnesc intotdeauna zambete. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Publicatia France Football a realizat o ierarhie a celor mai frumoase 50 de goluri din istoria Ligii Campionilor, perioada 1992 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )