Libnet.ro
UNICEF

10:15

BCE se asteapta la o recesiune mai grava in zona euro decat in restul lumii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE se asteapta la o recesiune mai grava in zona euro decat in restul lumii

Europa ar putea traversa o recesiune mai grava decat restul lumii, insa cresterea ar urma sa reporneasca in a doua jumatate a anului, sustine vicepresedintele Bancii Centrale Europene, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria vrea sa adere mai repede la zona euro pentru a beneficia de fondurile destinate depasirii crizei coronavirusului

Bulgaria spera sa accelereze cu cateva luni procesul de aderare la zona euro pentru a beneficia de creditele acordate doar tarilor membre si destinate depasirii crizei economice provocate de coronavirus.

Sefa FMI:Criza Covid-19, cea mai grava criza de la Marea Depresiunedin 1929

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI) Kristalina Georgieva preconizeaza ca o recesiune mondiala va afecta 170 de tari in 2020, una dintre cele mai grave consecinte economice de la Marea Depresiune din 1929 ale acestei crize fara pereche provocata de noul coronavirus.

OLANDA BLOCHEAZA DIN NOU PACHETUL DE SPRIJIN PENTRU ZONA EURO ,Italienii vor mutualizarea datoriilor, olandezii spun nu

Opriti acest show clovnesc, ar fi spus ministrul francez de finante, marti seara, in cadrul reuniunii Eurogrupului ce trebuia sa gaseasca instrumentele care sa finanteze stabilizarea si iesirea din coronacriza economica si sanitara a zonei Euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )