Libnet.ro
UNICEF

08:45

BCE: Bancile grecesti au nevoie de recapitalizare. Cele patru mari grupuri elene sunt prezente si in Romania

Adevărul Adevărul,
BCE: Bancile grecesti au nevoie de recapitalizare. Cele patru mari grupuri elene sunt prezente si in Romania

Daniele Nouy, presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene BCE), a declarat vineri ca institutia sa incearca in prezent sa determine de cati bani au nevoie bancile grecesti pentru a se recapitaliza, transmite Dow Jones Newswires. continuă pe Adevărul

BCE: Bancile grecesti au nevoie sa fie recapitalizate pentru a fi la fel de puternice cum erau inainte

Banca Centrala Europeana BCE) inceaca in prezent sa determine de cati bani au nevoie bancile grecesti pentru a se recapitaliza, a precizat vineri Daniele Nouy, presedintele noii agentii de supervizare.

GALERIE FOTO. Omul cu cele mai mari talpi si omul cu cei mai multi dinti. Ce recorduri au fost inscrise in Guiness Book 2016

Barbatul cu cele mai mari talpi din lume, cel mai inalt cuplu casatorit, omul cu cei mai multi dinti, dar si cel mai mare cart pentru hot dog si cele mai mari cizme de cowboy, sunt cateva dintre noile recorduri inscrie in editia Guiness Book 2016.

Topul tarilor cu cele mai mari salarii: SUA, in fruntea clasamentului

Statele Unite, Luxemburg, Elvetia si Australia se numara printre tarile cu cele mai mari salarii la final de an pentru angajati, informeaza B1 TV. Oamenii care lucreaza in aceste state raman cu cei mai multi.

Tarile cu cele mai mari salarii in 2015: statele in care angajatii raman cu cei mai multi bani de cheltuiala dupa achitarea taxelor

Mirajul unui trai mai bun si, implicit, al unui loc de munca remunerat proportional cu efortul depus este firesc sa-i determine pe romani sa-si faca un rost in strainatate. Pe baza calculelor realizate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, iata care sunt anul acesta tarile care au oferit cele mai mari salarii.

Romania a incasat din exporturile pe primele 7 luni 32 miliarde de euro, achitand insa importuri de 36 de miliarde de euro. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele cu cele mai mari exporturi

In primele 7 luni ale anului, Romania a inregistrat un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro, importurile fiind insa mai mari, respectiv 36 de miliarde de euro. Diferenta dintre ceea ce vindem la export si ceea ce incasam din exporturi, deficitul comercial adica, a fost de 3,9 miliarde de euro, mai mare cu 561,0 milioane euro decat cel inregistrat din primele 7 luni ale anului trecut. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele care acopera cele mai mari exporturi. Cat priveste cei mai mari importatori, acestia sunt Bucuresti, Ilfov si Timis, potrivit datelor din biletinul statistuc al judetelelor, publicat de INS.

Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

Cand este vorba despre intalniri romantice, greselile sunt inevitabile, singurul lucru bun din acestea este ceea ce inveti din ele astfel incat viitoarele relatii sa fie mai bune. Iata cele mai mari greseli pe.

Bancile grecesti vor fi recapitalizate dupa alegeri

Un grup de lucru, care include membrii ai Guvernului grec si reprezentanti ai creditorilor UE, FMI, BCE), va fi infiintat in vederea examinarii optiunilor pentru o recapitalizare rapida a bancilor grecesti dupa alegerile din 20 septembrie, a anuntat marti seara Ministerul Economiei, transmite AFP.

Bancile grecesti vor fi recapitalizate dupa alegeri

Un grup de lucru, care include membrii ai Guvernului grec si reprezentanti ai creditorilor UE, FMI, BCE), va fi infiintat in vederea examinarii optiunilor pentru o recapitalizare rapida a bancilor grecesti dupa alegerile din 20 septembrie, a anuntat marti seara Ministerul Economiei din Grecia, transmite AFP.

I-am votat parlamentari, dar au ajuns penali. Ce ascund cele mai mari dosare de coruptie ale alesilor din Casa Poporului

Nu mai putin de 588 de politicieni au primit votul romanilor, in 2012, si au ajuns in Parlament. Erau, atunci, oamenii pe mana carora ne-am dat tot destinul tarii pentru urmatorii patru ani. Erau alesii poporului, care ar fi trebuit sa ne apere democratia, drepturile, legile si banii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )