Libnet.ro
UNICEF

13:16

Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

Antena3 Antena3,
Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

Cand este vorba despre intalniri romantice, greselile sunt inevitabile, singurul lucru bun din acestea este ceea ce inveti din ele astfel incat viitoarele relatii sa fie mai bune. Iata cele mai mari greseli pe. continuă pe Antena3

Romania a incasat din exporturile pe primele 7 luni 32 miliarde de euro, achitand insa importuri de 36 de miliarde de euro. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele cu cele mai mari exporturi

In primele 7 luni ale anului, Romania a inregistrat un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro, importurile fiind insa mai mari, respectiv 36 de miliarde de euro. Diferenta dintre ceea ce vindem la export si ceea ce incasam din exporturi, deficitul comercial adica, a fost de 3,9 miliarde de euro, mai mare cu 561,0 milioane euro decat cel inregistrat din primele 7 luni ale anului trecut. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele care acopera cele mai mari exporturi. Cat priveste cei mai mari importatori, acestia sunt Bucuresti, Ilfov si Timis, potrivit datelor din biletinul statistuc al judetelelor, publicat de INS.

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Activele combinate ale celor mai mari 300 de fonduri de pensii din lume au crescut cu peste 3% in 2014, pana la un nou varf de peste 15. 000 de miliarde de dolari, gratie economiilor pentru pensie realizate in America de Nord si Europa, arata un studiu publicat luni de revista de specialitate Pensions and Investments P and I) si firma de consultanta Towers Watson, informeaza Reuters.

Cum afecteaza retinerea lui Oprescu alegerile din 2016. Cine are cele mai mari sanse sa ocupe postul de primar al Capitalei

Prinderea in flagrant a lui Sorin Oprescu, cotat cu prima sansa la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor, lasa in ofsaid PSD si inteteste competitia intre cei patru candidati ai PNL, partid care va prelua controlul Primariei Capitalei daca Oprescu va fi arestat.

Cum afecteaza arestarea lui Oprescu alegerile din 2016. Cine are cele mai mari sanse sa ocupe postul de primar al Capitalei

Prinderea in flagrant a lui Sorin Oprescu, cotat cu prima sansa la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor, lasa in ofsaid PSD si inteteste competitia intre cei patru candidati ai PNL, partid care va prelua controlul Primariei Capitalei daca Oprescu va fi arestat.

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la adanci.

Dezastre pe mare: cele mai mari naufragii din istorie

La cate milioane de ambarcatiuni se afla pe mare in orice moment, accidentele sunt inevitabile. Ocazional, o calatorie in mijlocul oceanukui se poate termina tragic. Numarul victimelor este uneori greu de.

Dezastre pe mare: cateva dintre cele mai mari naufragii din istorie

La cate milioane de ambarcatiuni se afla pe mare in orice moment, accidentele sunt inevitabile, scrie historia. ro. Ocazional, o calatorie in mijlocul oceanului se poate termina tragic. Numarul victimelor este.

Aceste telefoane bizare de la Lenovo pot fi cele mai bune computere in tari sarace

Cand Samsung a lansat primul Galaxy Note, a aparut denumirea phablet. intre timp, telefoanele doar au devenit mai mari fara sa mai conteze ca sunt sau nu phablet. Lenovo vrea sa creeze o nisa a sa, iar aceste telefoane nu sunt ca sa vorbesti, neaparat, la ele.

Romania a inregistrat in primele 7 luni ale anului un nou record in privinta exporturilor, de 32 miliarde de euro. Chiar si asa, importurile sunt mai mari

Romania a inregistrat in primele 7 luni ale anului un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro. Chiar si asa importurile sunt mai mari, respectiv 36 miliarde de euro, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )