Libnet.ro
UNICEF

08:30

BCE tine pe crestere bursele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE tine pe crestere bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina nemodificata dobanda de referinta. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a incheiat anul trecut cu 65 de firme in primele 500 de companii din Europa Centrala si de Est (studiu)

Cifra de afaceri medie a firmelor din Romania 891 milioane euro) este inca sub majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Est, insa a inregistrat cea mai mare rata de crestere in 2016 +6,6%), se arata in Raportul Coface cu privire la Top 500 companii din Europa Centrala si de Est. Clasamentul anului viitor va arata cate companii locale au reusit sa transforme cresterea economica constanta in venituri si sa intre in cercul celor mai mari jucatori din Europa Centrala si de Est. Romania creste ca evolutie a companiilor, dar este inca sub potentialul economiei autohtone si sub potentialul PIB-ului, cu toate ca inregistreaza cea mai mare dezvoltare a acestui indicator din regiune, explica Eugen Anicescu, Country Manager, Coface Romania.

65 de companii romanesti, in top 500 din Europa Centrala si de Est

Romania ocupa locul al patrulea, dupa numarul de firme aflate in top 500 Companii din Europa Centrala si de Est ECE) dupa cifra de afaceri, potrivit unui studiu realizat de Coface, aflandu-se in spatele Poloniei, Ungariei si Cehiei.

Cea mai puternica economie din Europa isi aduce aurul in tara

Germania a finalizat, mai devreme decat anticipa, repatrierea unei cantitati de 300 de tone din rezerva sa de aur depozitata in SUA, in conformitate cu planul sau de a recupera o parte din.

18 organizatii islamice din Europa au primit donatii de 10 milioane de euro

Optsprezece organizatii islamice din Olanda au primit donatii de 10 milioane de euro din Kuweit intre anii 2007 si 2015.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )