Libnet.ro
UNICEF

01:06

BCR anunta fonduri suplimentare de 138 milioane lei pentru programul Prima Casa, cat pentru 1.500 de noi credite

Adevărul Adevărul,
BCR anunta fonduri suplimentare de 138 milioane lei pentru programul Prima Casa, cat pentru 1.500 de noi credite

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa in valoare de 138 milioane lei, sumele putand fi folosite la achizitia oricarui tip de locuinta prin acest program, a anuntat miercuri banca. continuă pe Adevărul

BCR suplimenteaza cu 138 milioane lei fondurile in cadrul programului Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa in valoare de 138 milioane lei, prin care estimeaza ca va acorda peste 1. 500 de noi credite Prima Casa, arata un comunicat remis redactiei.

inca 16 milioane de lei pentru compensarea pierderilor suportate de producatorii de mere

Guvernul a redirectionat 16 milioane de lei pentru a compensa pierderile suportate de producatorii de mere timpurii, de pe urma embargoului impus de Rusia la importul pe piata ruseasca, transmite IPN.

MJ a lansat oficial aplicatia Portalul legislativ, investitie de 16 milioane lei

Ministerul Justitiei anunta lansarea oficiala a Portalului legislativ, o aplicatie electronica de legislatie nationala care va permite accesul gratuit al cetatenilor si al institutiilor publice si private, atat de pe teritoriul Romaniei, cat si din spatiul comunitar, la o baza de date legislativa nationala, gestionata de Ministerul Justitiei, valoarea totala a proiectului fiind de peste 16 milioane lei.

MFE: 8,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 8,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

MFE: 38,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 38,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului.

Preasfanta campanie electorala sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului. Asa si-au aratat, in acest an electoral, trimisii Domnului sustinerea pentru anumiti oameni politici. Acestia din urma au fost parca mai darnici cu finantarea bisericilor, facuta din bani publici.

Preasfanta campanie sau cand popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

Discursuri politice in biserica, biletele cu mesaje electorale impartite in curtea manastirilor, lacasuri de cult transformate in locuri de pelerinaj pentru politicieni si titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR sefilor Guvernului. Asa si-au aratat, in acest an electoral, trimisii Domnului sustinerea pentru anumiti oameni politici.

UniCredit Tiriac Bank, profit net consolidat de 141,6 milioane lei la noua luni

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat un profit net consolidat dupa interesul minoritar de 141,6 milioane lei 31,8 milioane euro) in primele noua luni ale anului 2014, iar veniturile operationale consolidate s-au plasat la un nivel de 1,16 miliarde lei 261 milioane euro), similar celui inregistrat in primele 9 luni din 2013, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Oltchim, afaceri mai mari cu 21,3%, la 436 milioane lei, in primele noua luni ale anului

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OT) a raportat in primele noua luni o cifra afaceri de 436 milioane lei 98 milioane euro), mai mare cu 21,3% comparativ cu nivelul de 359,4 milioane lei din perioada.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )