Libnet.ro
UNICEF

08:01

BCR si Erste Group finanteaza cu 76 milioane de euro un parc eolian din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR si Erste Group finanteaza cu 76 milioane de euro un parc eolian din Romania

Parcului eolian de 108 MW din Romania, dezvoltat de STEAG GmbH Germania, va primi o finantare de 76 milioane euro din partea Erste Group si BCR, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Erste si BCR finanteaza cu 76 mil. euro constructia parcului eolian Crucea Nord

Erste Bank, impreuna cu Banca Comerciala Romana si BERD, vor asigura fondurile necesare construirii parcului eolian Crucea Nord de 108 MW, situat in zona Dobrogei, pe tarmul romanesc al Marii Negre, informeaza banca austriaca. Proiectul este dezvoltat.

NEPI propune actionarilor dividende de 28, 3 milioane euro

Consiliul de Administratie CA) al fondului sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments - NEPI simbol: NEP) propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 28,3 milioane euro sau acordarea de actiuni noi, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ucraina, imprumut de 610 milioane euro de la UE

Parlamentul Ucrainei a ratificat, astazi, un acord pentru a primi un imprumut de 610 milioane euro de la Uniunea Europeana, credit convenit anul trecut de precedentul guvern de la Kiev, dar neratificat niciodata de presedintele demis Viktor Ianukovici, transmite Reuters.

8,7 milioane euro pentru modernizarea drumurilor de acces catre cetatile dacice din Muntii Orastiei

Drumurile de acces catre cetatile dacice din Muntii Orastiei vor fi modernizate printr-o investitie estimata la 8,7 milioane euro. Proiectul vizeaza integrarea celor sase cetati in circuitul turistic.

IFC, imprumut de 25 milioane euro pentru infrastructura din Timisoara

Corporatia Financiara Internationala IFC) va imprumuta municipalitatea din Timisoara cu 25 milioane de euro, pentru a sprijini dezvoltarea orasului si infrastructura sociala, precum si afacerile locale, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 3,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 256,33 lei 3. 316,13 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )