Libnet.ro
UNICEF

21:45

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finantarea unor cladiri de birouri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finantarea unor cladiri de birouri

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea acordata de BCR include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15. continuă pe Wall-Street Ro

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

AFI Europe a luat un credit de 32 milioane euro de la BCR

Compania AFI Europe a obtinut un credit de 32 de milioane de euro de la BCR pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3, potrivit unui comunicat al BCR, remis azi redactiei.

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

UE aloca 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni pana la Chisinau

Uniunea Europeana va oferi in acest an un suport financiar de 11,6 milioane de euro pentru reformarea sectorul energetic din Republica Moldova, iar la anul alte 10 milioane de euro pentru constructia conductei Ungheni-Chisinau, anunta Ministerul Economiei.

Fonduri suplimentare de 60 milioane de euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene a suplimentat cu 60 milioane de euro bugetul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice pentru cercetare, dezvoltare si inovare.

Prejudiciu de 7 milioane euro, la Regia de Activitati Nucleare. Raportul a fost trimis DNA

Un prejudiciu de 7 milioane euro a descoperit Corpul de control al ministrului Energiei la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN). Raportul a fost trimis DNA. Documentele vizeaza activitatea Regiei.

Nicolescu a trimis DNA raportul Corpului de control privind un prejudiciu de 7 milioane euro la RAAN

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a transmis Directiei Nationale Anticoruptie DNA), azi, raportul Corpului de control al ministrului privind un prejudiciu de peste 7 milioane euro la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN), potrivit unui comunicat remis redactiei.

Symmetrica extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane euro pentru extinderea fabricii din Sintereag Bistrita-Nasaud), printr-o noua linie de productie, conform unuui comunicat remis azi redactiei.

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an.

A crescut apetitul bancilor pentru finantarea proiectelor imobiliare

Bancile au acum o mai mare disponibilitate sa ofere finantare in conditii mai bune decat in urma cu un an, ne-a declarat David Hay, CEO director general) AFI Europe Romania.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )