Libnet.ro
UNICEF

19:00

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Elis Pavaje, contract de peste 1 mil. euro pentru modernizarea centrului orasului Alba Iulia

Elis Pavaje , unul dintre cei mai mari producatori de pavele si borduri din Romania, a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, in vederea realizarii lucrarilor de reamenajare a centrului orasului. Proiectul de modernizare a fost.

incasari de 506 milioane de lei pentru fiscul din Vrancea in primele opt luni din acest an

In perioada ianuarie august 2014 incasarile realizate la nivelul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Vrancea au fost in suma de 506,39 milioane lei.

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 6% pana la 494,1 milioane lei, iar despagubirile platite au depasit 202 milioane lei in primele sase luni

Allianz-Tiriac Asigurari a anuntat luni ca in primul semestru din acest an a inregistrat venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 494,1 milioane lei, in crestere cu 6% fata de acelasi semestru al anului trecut. In aceeasi perioada de referinta, profitul operational consolidat a depasit 20,7 milioane de lei, in crestere cu 49%. Pentru intreg portofoliul de asigurari generale, valoarea despagubirilor platite clientilor inclusiv terti pagubiti) pe parcursul primelor 6 luni din 2014 a fost de 202 milioane lei, a anuntat asiguratorul.

Allianz-Tiriac Asigurari, venituri din asigurari cu 30 milioane lei mai mari

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat primul semestru al anului 2014 cu venituri totale din asigurari generale si de viata de 494,1 milioane lei, inregistrand o crestere cu peste 6 procente a subscrierilor comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 464,6 milioane lei), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Politistii au dat amenzi de aproape 2 milioane lei

Politistii au aplicat, ieri, aproape 5. 800 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de circa 1,9 milioane lei, in urma actiunilor desfasurate in judetele de granita cu tari din afara Uniunii Europene Ucraina, Republica Moldova si Serbia), conform unui comunicat publicat astazi de Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )