Libnet.ro
UNICEF

01:05

Beatrice Mahler, avertisment pentru cei care au avut COVID-19

Antena3 Antena3,
Beatrice Mahler, avertisment pentru cei care au avut COVID-19

Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a transmis miercuri un nou avertisment ingrijorator. Este vorba despre pacientii care au fost infectati cu COVID-19 care pot dezvolta leziuni pulomnare chiar si dupa vindecare. Este extrem de important consultul pneumologic, dupa momentul videcarii si aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic, a spus Beatrice Mahler. continuă pe Antena3

Beatrice Mahler, avertisment pentru persoanele care au avut COVID-19: Unii dintre pacientii care trec prin aceasta infectie raman cu sechele

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a declarat, miercuri, ca pacientii care au fost infectati cu COVID-19 au sanse sa ramana cu sechele dupa vindecare.

SUA acuza China ca incalca sanctiunile contra Coreei de Nord. Recompense de 5 milioane de dolari pentru cei care furnizeaza dovezi

Statele Unite acuza China de incalcari flagrante ale obligatiei de a pune in aplicare sanctiunile internationale contra Coreei de Nord si ofera recompense de pana la 5 milioane de dolari pentru informatii privind incalcarea sanctiunilor, transmite Reuters.

Prima de 1.000 de euro pentru cei care poarta masca. 160.000 de beneficiari sunt deja confirmati

Purtatul mastii a devenit aproape peste tot in lume o masura obligatorie, in contextul COVID-19. Unele companii chiar incurajeaza financiar angajatii, pentru a proceda astfel. Printre acestea, Daimler, grupul ma.

Cat de mare este riscul de contaminare cu coronavirus pentru cei care isi petrec minivacanta la munte. Octavian Jurma: Ne infectam daca stam mai mult de 10 minute in proximitate, indiferent daca e in aer liber sau in spatiu inchis (VIDEO)

Cercetatorul si medicul Octavian Jurma a explicat luni seara, in direct pe B1 TV, care este principalul context in care se poate produce infectare cu coronavirus in cazul celor care vor sa petreaca niste zile la.

Italia: Calatorii interzise pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. Mai mult, calatoriile le-ar putea fi.

Digi24: Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare.

Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare, conform Digi24.

Veste buna pentru cei care se ambitioneaza sa foloseasca Windows 7: ce se intampla cu Chrome

Intr-o maniera surprinzatoare, Google a revenit asupra unei decizii care vizeaza suportul pentru Windows 7. Momentan, vei putea folosi Chrome fara probleme. De ceva timp, Microsoft a incetat.

Ce le recomanda Beatrice Mahler persoanelor care au avut COVID-19: Aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a spus,miercuri, la Antena 3, ca pacientii care au fost infectati cu COVID-19 pot ramane culeziuni pulomnaredupa vindecare,.

Medicul Beatrice Mahler: Nu exista o afectiune respiratoriecare sa aiba contraindicatia de a purta masca. Toti pacientii careau afectiuni respiratorii sau cardiace au recomandare de masca de protectie

Beatrice Mahler,managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, a vorbit, marti, in timpul unei interventii telefonice in platoul B1 TV despre pacinetii care refuza sa poarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )