Libnet.ro
UNICEF

10:15

Digi24: Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. continuă pe Hotnews

Calatorii interzise in Italia pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare, conform Digi24.

Italia: Calatorii interzise pentru cei care nu se vaccineaza anti-Covid

Toti italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi inregistrati si vor avea permise care ar putea fi necesare pentru calatorii atat in tara, cat si peste hotare. Mai mult, calatoriile le-ar putea fi.

Cat de mare este riscul de contaminare cu coronavirus pentru cei care isi petrec minivacanta la munte. Octavian Jurma: Ne infectam daca stam mai mult de 10 minute in proximitate, indiferent daca e in aer liber sau in spatiu inchis (VIDEO)

Cercetatorul si medicul Octavian Jurma a explicat luni seara, in direct pe B1 TV, care este principalul context in care se poate produce infectare cu coronavirus in cazul celor care vor sa petreaca niste zile la.

Veste buna pentru cei care se ambitioneaza sa foloseasca Windows 7: ce se intampla cu Chrome

Intr-o maniera surprinzatoare, Google a revenit asupra unei decizii care vizeaza suportul pentru Windows 7. Momentan, vei putea folosi Chrome fara probleme. De ceva timp, Microsoft a incetat.

Cine va fi premier in locul lui Orban. Ei sunt cei care asteapta la coada pe lista de propuneri

Mai avem aproape o saptamana pana la alegerile parlamentare din acest an. Deja, in spatele usilor inchise, se fac aliantele si se propun viitori guvernanti. in cazul in care PNL va pierde alegerile, noua opozitie este deja hotarata sa dea jos acest guvern. Se speculeaza deja si potentialii viitori prim-ministrii. Aliante inainte de alegerile parlamentare .

ORBAN: Cei care au participat la slujba de Sfantul Andrei din Ion Corvin au respectat regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca persoanele care au participat la manifestarile religioase organizate in comuna Ion Corvin Constanta), cu ocazia sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, au respectat regulile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus, conform Agerpres.

Mesajul unui medic israelian din Timisoara, pentru cei care se gandesc la minivacanta:Unii nu gasesc cazare la ATI

Medicul rezident AminZahra, care s-a mutat in Timisoara in urma cu mai multi ani pentru a studia medicina, ii ajuta pe medicii de la Terapie Intensiva a Spitalului Judetean.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

IONEL DANCA: Sporul pentru personalul care ingrijeste pacienti COVID-19 - majorat pana la 85%

Sporul pentru personalul medical si auxiliar care ingrijeste pacientii cu COVID-19 a fost majorat, prin OUG si hotarare de guvern, pana la 85% din salariul de baza, a declarat, astazi, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, intr-un briefing de presa.

Guvern: Sporul pentru personalul care ingrijeste pacienti cu Covid-19 majorat la 75-85%

Sporul pentru personalul medical si auxiliar care ingrijeste pacientii cu COVID-19 a fost majorat, prin OUG si hotarare de guvern, pana la 85% din salariul de baza, a declarat, sambata, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )