Libnet.ro
UNICEF

06:15

Beatrice Mahler: Medicul de familie este cel care apreciaza oportunitatea tratamentului antibiotic Acasa trebuie sa fim atenti la saturatia oxigenului sau la frecventa respiratorie (VIDEO)

B1 B1,
Beatrice Mahler: Medicul de familie este cel care apreciaza oportunitatea tratamentului antibiotic Acasa trebuie sa fim atenti la saturatia oxigenului sau la frecventa respiratorie (VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, a abordat discutiile legate de tratamentul antibioticin cazul infectiei cu noul coronavirus, dar a vorbit si. continuă pe B1

Medicul Beatrice Mahler: Nu exista o afectiune respiratoriecare sa aiba contraindicatia de a purta masca. Toti pacientii careau afectiuni respiratorii sau cardiace au recomandare de masca de protectie

Beatrice Mahler,managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, a vorbit, marti, in timpul unei interventii telefonice in platoul B1 TV despre pacinetii care refuza sa poarte.

Beatrice Mahler, avertisment pentru cei care au avut COVID-19

Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a transmis miercuri un nou avertisment ingrijorator. Este vorba despre pacientii care au fost infectati cu COVID-19 care pot dezvolta leziuni pulomnare chiar si dupa vindecare. Este extrem de important consultul pneumologic, dupa momentul videcarii si aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic, a spus Beatrice Mahler.

Ce le recomanda Beatrice Mahler persoanelor care au avut COVID-19: Aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a spus,miercuri, la Antena 3, ca pacientii care au fost infectati cu COVID-19 pot ramane culeziuni pulomnaredupa vindecare,.

Beatrice Mahler, avertisment pentru persoanele care au avut COVID-19: Unii dintre pacientii care trec prin aceasta infectie raman cu sechele

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a declarat, miercuri, ca pacientii care au fost infectati cu COVID-19 au sanse sa ramana cu sechele dupa vindecare.

ORBAN: in toate democratiile, partidul care castiga alegerile este primul care desemneaza premier

Prim-ministrul Ludovic Orban afirma ca regula in democratie este ca partidul care obtine cele mai multe voturi in urma scrutinului parlamentar sa fie cel care propune premierul, iar acesta din urma are sarcina de a forma o majoritate care sa voteze in Parlament guvernul pe care il propune, relateaza news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )