Libnet.ro
UNICEF

09:47

Beatrice Rancea, propusa ca director al Operei din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Beatrice Rancea, propusa ca director al Operei din Bucuresti

Noului ministru al Culturii, Corina Suteu, i s-a dat din partea vicepremierului Vasile Dincu mutarea in plic in ceea ce priveste directia Operei Nationale Bucuresti. El a propus-o ca director pe Beatrice Rancea, actualmente manager la Opera din Iasi, unde a avut cu adevarat rezultate exceptionale, scotand acea institutie de spectacol din anonimat. continuă pe România Liberă

Dincu: Ii voi propune noului ministru al Culturii un profesionist de exceptie la conducerea Operei - Beatrice Rancea

Vicepremierul Vasile Dincu afirma ca 'unele conflicte si manifestari spontane' au dus la pierderi de imagine absolut nemeritate pentru colectivul Operei Romane, precizand ca in urma mai multor intalniri si discutii avute cu angajatii institutiei nu a primit revendicari de natura conservatoare, ci mai degraba revendicari care tin de nevoia de reforma, de modernizare, potrivit Agerpres.

Beatrice Rancea, propunerea lui Vasile Dincu pentru conducerea Operei

Vicepremierul Vasile Dincu afirma ca unele conflicte si manifestari spontane au dus la pierderi de imagine absolut nemeritate pentru colectivul Operei Romane, precizand ca printre problemele care trebuie rezolvate urgent se afla o noua conducere, chiar si interimara.

The Amsterdams canta pe 6 mai la Clubul Taranului din Bucuresti. In deschidere - Melting Dice

Dupa Winds Apart, materialul unplugged din 2013, The Amsterdams au revenit acum cu un nou disc de studio intr-o abordare indie/electro: Eternity for Dummies! Trupa continua promovarea albumului printr-un nou concert la Bucuresti, pe 6 mai la Clubul Taranului Sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei). In deschidere ii vor avea ca invitati pe timisorenii de la Melting Dice.

Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins gonind cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti (VIDEO)

Record de viteza in Capitala. Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins in luni dimineata de Brigara Rutiera cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti, informeaza.

Sofer prins conducand cu 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii din Bucuresti

Un tanar sofer in varsta de 18 ani a fost depistat luni dimineata de politistii rutieri cu ajutorul aparatului radar in timp ce circula cu o viteza de 175 de kilometri la ora pe Splaiul Unirii din Capitala, anunta Agerpres. Tanarul prins de radar este fiul cantaretilor de muzica de petrecere Viorica si Ionita de la Clejani, scrie Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )