Libnet.ro
UNICEF

00:07

The Amsterdams canta pe 6 mai la Clubul Taranului din Bucuresti. In deschidere - Melting Dice

Hotnews Hotnews,
 The Amsterdams canta pe 6 mai la Clubul Taranului din Bucuresti. In deschidere - Melting Dice

Dupa Winds Apart, materialul unplugged din 2013, The Amsterdams au revenit acum cu un nou disc de studio intr-o abordare indie/electro: Eternity for Dummies! Trupa continua promovarea albumului printr-un nou concert la Bucuresti, pe 6 mai la Clubul Taranului Sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei). In deschidere ii vor avea ca invitati pe timisorenii de la Melting Dice. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

The Punisher este cel mai nou serial Marvel pe Netflix

Dupa numeroase tratative si speculatii legate de un posibil serial The Punisher, acesta a fost confirmat oficial de catre Marvel si Netflix. Studiourile Marvel au un parteneriat foarte profitabil cu Netflix, iar dupa cele cateva succesuri inregistrate deja de companie, gigantul in streaming se pare ca tocmai s-a mai angajat la alte cateva proiecte interesante.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

Un tanar beat a spart geamurile mai multor cladiri din centrul Brailei (VIDEO)

Scandal-monstru in centrul orasului Braila, chiar in noaptea de Paste. Un barbat beat a facut praf geamurile mai multor cladiri. Speriati, oamenii din zona au sunat la Politie. Tanarul a fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )