Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bebe Cotimanis, dezvaluiri surpriza dupa ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a intamplat, de fapt

Playtech Playtech,
Bebe Cotimanis, dezvaluiri surpriza dupa ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a intamplat, de fapt

De mai bine de 20 de ani, vocea lui Bebe Cotimanis a fost legata de PRO TV. Acum actorul a decis ca este momentul sa se desparta de cei din Pache Protopopescu. A ramas in domeniu voice-over-ului, dar la alta televiziune. Dupa 25 de ani Bebe Cotimanis schimba televiziunea Inconfundabila voce a actorului Bebe Cotimanis . continuă pe Playtech

Bebe Cotimanis, avertisment pentru Guvern: Ne-ati aruncat in strada. Suntem foarte periculosi

Iubitul actor Bebe Cotimanis spune ca ii plac inceputurile si provocarile. Asa a decis ca, dupa 25 de ani de stat intr-un loc, sa o ia de la capat in altul. Curajul e incontestabil, cel putin legat de schimbari. Cat despre pandemie si actorie, artistul le-a transmis guvernantilor ca: Daca ne-ati aruncat in strada, sa .

Plecare surpriza de la PRO TV. A decis sa prezinte o emisiune pentru un post concurent

Roxana Hulpe, reporter Stirile PRO TV, urmeaza sa plece din cadrul postului de televiziune, potrivit Paginademedia. ro. Pleaca de la PRO TV in directia Prima TV. Roxana Hulpe va fi la pupitrul Focus 18 Jurnalista Roxana Hulpe va pleca de la PRO TV, dupa cinci ani la postul de televiziune. Reporterul Stirilor PRO TV paraseste televiziunea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )