Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un bebelus a cazut in lacul IOR din Capitala, dupa ce mama lui a scapat caruciorul in apa

B1 B1,
Un bebelus a cazut in lacul IOR din Capitala, dupa ce mama lui a scapat caruciorul in apa

Un bebelus a cazut inlaculIOR din Bucuresti, dupa cemama ar fi lasat caruciorul nesupravegheat. Cel mai probabil, femeia a uitat sa blocheze rotile carutului, iar acesta a luat-o la vale. continuă pe B1

Un bebelus de 7 luni a cazut n lacul IOR din Bucuresti

O fetita de 7 luni a cazut, luni, in lacul din parcul IOR din Capitala, fiind scoasa in scurt timp din apa de catre parinti, a declarat, pentru HotNews. ro, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Fetita era constienta in momentul in care a fost scoasa din apa si a fost preluata in scurt timp de un echipaj SMURD, care a transportat-o la Spitalul Marie Curie.

Un bebelus de sapte luni a cazut in lacul IOR din Bucuresti

Un fetita de sapte luni a cazut astazi in lacul IOR din Capitala. Apelul a fost facut prin 112 la ora 16. 55 de un barbat, cel mai probabil tatal copilei.

Anul scolar 2019-2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala

Anul scolar 2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala. Masura va fi luata pentru fluidiziarea traficului pe durata meciurilor EURO 2020. Este declaratia lui Gica.

ATP New York: Reilley Opelka, primul titlu din cariera dupa ce a servit 156 de asi pe parcursul turneului

Americanul Reilly Opelka 89 ATP) a castigat primul titlu ATP din cariera, la New York, dupa ce l-a invins in finala pe canadianul Brayden Schnur 154 ATP), scor 6-1, 7)6-7, 7-67). Pe parcursul turneului, Opelka a servit nu mai putin de 156 de asi 2,11m inaltime).

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )