Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un bebelus de 7 luni a cazut n lacul IOR din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Un bebelus de 7 luni a cazut n lacul IOR din Bucuresti

O fetita de 7 luni a cazut, luni, in lacul din parcul IOR din Capitala, fiind scoasa in scurt timp din apa de catre parinti, a declarat, pentru HotNews. ro, Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Fetita era constienta in momentul in care a fost scoasa din apa si a fost preluata in scurt timp de un echipaj SMURD, care a transportat-o la Spitalul Marie Curie. continuă pe Hotnews

Un bebelus de sapte luni a cazut in lacul IOR din Bucuresti

Un fetita de sapte luni a cazut astazi in lacul IOR din Capitala. Apelul a fost facut prin 112 la ora 16. 55 de un barbat, cel mai probabil tatal copilei.

Un bebelus a cazut in lacul IOR din Capitala, dupa ce mama lui a scapat caruciorul in apa

Un bebelus a cazut inlaculIOR din Bucuresti, dupa cemama ar fi lasat caruciorul nesupravegheat. Cel mai probabil, femeia a uitat sa blocheze rotile carutului, iar acesta a luat-o la vale.

Zeci de ingineri cu diplome false, descoperiti la Universitatea de Constructii din Bucuresti

In ultimii 14 ani, 30 de studenti si-au obtinut licenta in cadrul Universitatii de Constructii din Bucuresti fara sa fi urmat cei patru ani de studii, fara sa dea examene in sesiuni si fara sa.

O clinica privata din Bucuresti a fost nchisa si activitatea altor 3 a fost suspendata, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase

Directia de Sanatate Publica din Bucuresti a verificat 10 clinici private din Capitala si a decis inchiderea activitatii uneia dintre ele si suspendarea activitatii altor 3 clinici private, dupa cazul falsului chirurg italian cu 8 clase Matteo Politi, aparut in presa in urma cu doua saptamani, anunta Ministerul Sanatatii. Institutia condusa de Sorina Pintea nu precizeaza despre ce clinici este vorba.

Cartierul din Bucuresti unde preturile la apartamente au crescut cu 13.000 de euro peste noapte

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au inceput anul 2019 cu o valoare de 91. 050 de euro, cea mai mare din ultimii zece ani, fiind aproape de valorile din 2009 si similare cu cele din 2010, potrivit.

Start-Up Nation 2018-2019: Antreprenorii din Bucuresti, Cluj si Ilfov, de 6 ori mai putini dect n 2017

Decizia statului de a depuncta masiv firmele din Bucuresti si judetele Cluj si Ilfov a condus la scaderea abrupta a acestor aplicanti in programul Start-Up Nation 2018-2019 fata de editia 2017.

Andrei se urcase intr-un tamvai din Bucuresti si isi gasise un loc, cand a ridicat privirea. Pret de cateva secunde a incremenit. A crezut ca nu vede bine. A scos imediat telefonul. iti trebuie cateva minute bune sa intelegi ca e real (FOTO)

Andrei tocmai se urcase intr-un tramvai din Bucuresti. Gasise loc si tocmai se asezase cand in fata lui a aparut o doamna. S-a uitat la ea si a incremenit. Cand s-a dezmeticit, a scos telefonul si.

CINEMA FAVORIT din Bucuresti va fi demolat. Ce ar urma sa fie construit in locul lui VIDEO

CINEMA FAVORIT Lucrarile la Centrul Cultural European Favorit, care include o sala de spectacole cu peste 700 locuri, o biblioteca si mai multe sali cu diferite destinatii, au debutat luni, proiectul urmand sa.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 18 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,59; TURBIDITATE: 0,41. S2 - CLOR LIBER: 0,37 mg/l; pH.

Tu stii cine ti-a ridicat locuinta? 30 de ingineri CONSTRUCTORI cu diplome false: E SCANDAL MONSTRU la Universitatea din Bucuresti!

Un nou scandal pune pe jar piata imobiliara din Romania. Si asta pentru ca zeci de ingineri constructori cu diplome false au pus umarul la prabusirea tarii. Tu stii cine ti-a construit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )