Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un bebelus de cinci luni a murit din cauza rujeolei. Este al 34-lea deces din cauza epidemiei

România Liberă România Liberă,
Un bebelus de cinci luni a murit din cauza rujeolei. Este al 34-lea deces din cauza epidemiei

Un bebelus de doar cinci luni din Neamt a murit din cauza rujeolei. Astfel, numarul deceselor din cauza bolii a ajuns la 34, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Organele unei tinere de 13 ani din Marea Britanie, care a murit din cauza unui anevrism cerebral, donate unui numar-record de 8 persoane

O fata de 13 ani care a murit din cauza unui anevrism cerebral a ajutat un numar-record de 8 persoane, inclusiv 5 copii, la care au ajuns prin donatie organele ei. Jemima Layzell, din Somerset, a murit in anul 2012. Inima, pancreasul, plamanii, rinichii, intestinul subtire si ficatul au fost donate, salvand alti 8 oameni. Parintii Jemimei Layzell spun despre tanara ca era inteligenta, creativa si plina de compasiune si ca astazi ar fi foarte mandra de mostenirea ei, scrie BBC.

Rujeola face o noua victima! Un baietel de cinci luni cu anemie din judetul Neamt a murit. Numarul deceselor a ajuns la 34

Numarul deceselor prin rujeola a ajuns la 34, ultimul caz fiind un baietel de cinci luni cu anemie din judetul Neamt. in ultima saptamana au fost inregistrate alte 122 de cazuri noi de.

Asociatia furnizorilor de energie: Facturile la energie vor fi mai mari din cauza cresterilor de preturi de pe bursa, nu din cauza liberalizarii

Pretul energiei va fi mai mare anul viitor, insa nu ca urmare a liberalizarii totale a pietei de la 1 ianuarie 2018, ci din cauza conditiilor din piata, a declarat, marti, Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER), potrivit Agerpres. Este de asteptat ca si preturile din noile oferte ale furnizorilor catre consumatorii finali sa fie mai mari decat preturile de anul trecut, pentru ca, atat pe pietele pe termen scurt, cat si pe cele pe termen lung, preturile au crescut, desi nu putem pune acest lucru pe seama liberalizarii, a spus Lungu.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cand folosim datorita, cand din cauza?

Ana Iorga a vorbit marti, la rubrica Pe cuvant despre prepozitiile DATORITA si DIN CAUZA. Multa lume le foloseste gresit pentru ca nu le cunoaste sensul, a aratat ea. Aparent,.

Tragedie in Suceava. Un barbat si-a pus capat zilelor din cauza singuratatii

Tragedie intr-o familie din Suceava. Un barbat si-a pus capat zilelor din cauza singuratatii, potrivit Iasitvlife. Un barbat in varsta de 54 de ani, din Dornesti, s-a sinucis din cauza.

Avion tinut la sol din cauza creaturii vazute de un pasager. Oamenilor le e teama sa urce in aeronava

Un zbor Paris-Glasgow a fost amanat din cauza unui scorpion vazut de un pasager in aeronava. Zborul companiei easyJet a fost amanat dupa ce un pasager a descoperit vietatea printre scaune si a.

Tragedie in Suceava. Un barbat s-a sinucis din cauza singuratatii

Un barbat din judetul Suceava a hotarat sa-si puna capat zilelor din cauza singuratatii de care suferea. Omul, in varsta de 54 de ani, din localitatea Dornesti, a decis sa se sinucida,.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre raportul Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009: Este unul partial. Activitatea a fost blocata, din cauza ca nu au venit cei care trebuiau sa vina

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Craiova, ca raportul Comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 este unul partial, intrucat activitatea acestui for a fost suspendata, din cauza ca persoanele chemate la audieri nu au venit.

Cunoscutul bucatar Radu Popovici anunta ca isi vinde afacerea si pleaca din tara definitiv, din cauza modului in care este condusa Romania

Cunoscutul bucatar si blogger culinar Radu Popovici, care detine restaurantul bucurestean Bistro GUXT, anunta intr-o postare pe Facebook ca s-a decis sa plece definitiv din tara, nu din motive pecuniare, ci strict din cauza modului in care este condusa Romania. El spune ca vrea sa-si vanda afacerea si s-o ia de la capat in alt loc, unde cetatenii sunt respectati cat de cat si unde societatea inca nu a fost cuprinsa de o metastaza morala.

M-am hotarat sa plec din tara DEFINITIV din cauza modului in care este condusa. Un celebru bucatar roman vinde tot si paraseste Romania (FOTO)

Guvernarea tarii l-a facut sa un cunoscut bucatar roman sa renunte la tot si sa plece din tara. Masterchef-ul Radu Popoviciu a anuntat ca va parasi Romania din cauza modului in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )