Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bebelusul care a ajuns n coma la Bucuresti dupa ce a fost internat o zi la spitalul din Vlcea a murit

Hotnews Hotnews,
 Bebelusul care a ajuns n coma la Bucuresti dupa ce a fost internat o zi la spitalul din Vlcea a murit

Baietelul in varsta de un an care, in urma cu doua luni, a ajuns la un spital din Bucuresti in moarte cerebrala dupa ce a fost internat o zi la Spitalul Judetean, a murit, au anuntat, luni, rudele micutului. Parintii copilului au acuzat cadrele medicale de la Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de malpraxis, in acest caz fiind deschis si un dosar penal in rem la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea. continuă pe Hotnews

Bebelusul care a ajuns in coma la Bucuresti dupa ce a fost internat o zi la spitalul din Valcea a murit

Baietelul in varsta de un an care, in urma cu doua luni, a ajuns la un spital din Bucuresti in moarte cerebrala dupa ce a fost internat o zi la Spitalul Judetean, a murit, au anuntat, luni, rudele micutului. Parintii copilului au acuzat cadrele medicale de la Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de malpraxis, in acest caz fiind deschis si un dosar penal in rem la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.

Un barbat a fost retinut in Bucuresti dupa ce s-ar fi masturbat pe strada in fata unei tinere

O politista din cadrul Sectiei 17 Politie din Bucuresti, aflata in serviciu, a fost sesizata de o tanara, pe strada, ca este urmarita de un barbat, care i-a facut semne obscene si s a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )