Libnet.ro
UNICEF

20:45

Bebino, seful Clanului Sportivilor, retinut in urma rafuielii de saptamana trecuta din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Bebino, seful Clanului Sportivilor, retinut in urma rafuielii de saptamana trecuta din Bucuresti

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, de politisti, el fiind suspectat de tentativa la omor, dupa ce a fost implicat intr-o rafuiala cu membrii altui clan din Capitala, la finalul saptamanii trecute, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Seful Clanului Sportivilor, retinut in urma rafuielii de saptamana trecuta din Bucuresti

Marius Alecu, alias Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, de politisti. El estesuspectat de tentativa la omor, dupa ce a fost implicat intr-o rafuiala cu membrii ai clanului.

Interlopul Bebino, seful Clanului Sportivilor, a fost retinut in urma rafuielii recente din Capitala

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, de politisti, el fiind suspectat de tentativa la omor, dupa ce a fost implicat intr-o rafuiala cu membrii altui clan din Capitala, la finalul saptamanii trecute.

Seful Clanului Sportivilor, ZI DE NASTERE la TERAPIE INTENSIVA! A fost TAIAT CU SABIA intr-o RAFUIALA MAFIOTA! CINE l-a bagat in spital (FOTO)

Scene de groaza in cartierul Tei Toboc! O reglare de conturi intre gruparile mafiote a degenerat! SOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA TOPESCU iN VIATA! CUM A APARUT. FOTO) Marius Alin Alecu, zis.

Care este numele adevarat al lui Bebino. Interlopul a fost retinut, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor

Care este numele adevarat al lui Bebino, interlopul din Bucuresti retinut, miercuri, dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor de la finalul saptamanii trecute. Numele adevarat al lui Bebino, interlopul retinut dupa rafuiala cu Clanul Tiganilor Emil Marius Alecu, supranumit Bebino, sef al Clanului Sportivilor, a fost retinut, miercuri, 15 ianuarie, de politisti. Barbatul este suspectat de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )