Libnet.ro
UNICEF

07:45

BEC a adoptat o decizie privind votul cu urna speciala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEC a adoptat o decizie privind votul cu urna speciala

Biroul Electoral Central a adoptat, in sedinta de duminica, o decizie privind unele masuri pentru transmiterea cererilor de vot prin intermediul urnei speciale in cazul alegatorilor aflati in carantina sau izolare. continuă pe Ziarul Bursa

BEC a adoptat o decizie privind votul cu urna speciala pentru persoanele carantinate sau in izolare

Biroul Electoral Central a adoptat, in sedinta de duminica, o decizie privind unele masuri pentru transmiterea cererilor de vot prin intermediul urnei speciale in cazul alegatorilor aflati in carantina sau izolare, transmite Agerpres.

Estimarile BRD pentru 2020 si 2021. Daca o decizie privind consolidarea fiscala nu este confirmata dupa alegerile generale, leul va fi supus unei presiuni suplimentare (raport)

O datorie publica ce va depasi pragul de 50% din PIB in 2021, o depreciere in ritm anual a leului de 2-3% in fata euro cu un curs euro de 4,88 lei la final de 2020), deficit fiscal de 9,4% anul acesta si aproape 8% in 2021- acestea sunt doar cateva din estimarile echipei de Cercetare a BRD, publicate joi seara, odata cu editia de toamna a Raportul Economic Outlook. Daca o decizie privind consolidarea fiscala nu este confirmata dupa alegerile generale, leul poate fi supus unei presiuni suplimentare din cauza sentimentului volatil al pietei, a potentialelor retrogradari ale ratingului si a eventualelor iesiri de capital ulterioare, atrag atentia autorii Raportului. Economistii BRD au revizuit in scadere nivelul inflatiei pentru finalul acestui an la 2,3%, de la 2,5% in raportul anterior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )