Libnet.ro
UNICEF

17:30

BEC a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
BEC a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a respins duminica candidatura la alegerile prezidentiale a lui Miron Cozma. Luceafarul huilei a avut probleme cu semnaturile. Mai precis din cele 300. 000 de semnaturi aduse, BEC a eliminat. continuă pe Antena3

Surse: Candidatura lui Miron Cozma la prezidentiale a fost respinsa de BEC. Motivul: semnaturi false

Biroul Electoral Central BEC) a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: o mare parte dintre semnaturile depuse erau false. Miron Cozma e al doilea candidat respins de BEC la prezidentiale, dupa Viorel Catarama.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central anunta, intr-un comunicat remis News. ro, ca a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la prezidentiale. Peste 94.000 de semnaturi cu probleme

Biroul Electoral Central a respins sambata candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale. in sedinta din data de 20 septembrie 2019, Biroul Electoral Central a adoptat Decizia nr.

Candidatura lui Miron Cozma la presedintie, respinsa de catre BEC: Circa 90% din semnaturile depuse sunt trase la xerox

Biroul Electoral Central a anuntat duminica respingerea candidaturii depuse de catre Miron Cozma pentru alegerile prezidentiale. Acestia motiveaza decizia prin faptul ca 87% din cele 310. 000 de semnaturi depuse.

BEC respinge si inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la prezidentiale. El a depus aproape 90% din semnaturi trase la xerox

Biroul Electoral Central BEC) a respins inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unei decizii publicate duminica pe site-ul institutiei.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama in alegerile prezidentiale: Aproape 100.000 din semnaturile depuse prezentau elemente de similitudine evidente

Biroul Electoral Central a anuntat sambata respingerea candidaturii lui Viorel Catarama in alegerile prezidentiale deoarece 94. 170 de semnaturi din cele 230. 341 depuse pentru inscriere prezinta elemente.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale: A depus la BEC peste 235.000 de semnaturi

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Ivan a precizat ca a depus la BEC 235. 119 de semnaturi si ca Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala din partea caruia candideaza se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

Surse: BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama la prezidentiale

Candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale a fost invalidata de Biroul Electoral Central BEC), sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: mai multe semnaturi pareau falsuri. Catarama, fost membru PNL, conduce in prezent Partidul Dreapta Liberala.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat, Catalin Ivan, si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut proiectul politic in care s-a angrenat, Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala, si care se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )