Libnet.ro
UNICEF

09:47

Candidatura lui Miron Cozma la presedintie, respinsa de catre BEC: Circa 90% din semnaturile depuse sunt trase la xerox

B1 B1,
Candidatura lui Miron Cozma la presedintie, respinsa de catre BEC: Circa 90% din semnaturile depuse sunt trase la xerox

Biroul Electoral Central a anuntat duminica respingerea candidaturii depuse de catre Miron Cozma pentru alegerile prezidentiale. Acestia motiveaza decizia prin faptul ca 87% din cele 310. 000 de semnaturi depuse. continuă pe B1

BEC a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a respins duminica candidatura la alegerile prezidentiale a lui Miron Cozma. Luceafarul huilei a avut probleme cu semnaturile. Mai precis din cele 300. 000 de semnaturi aduse, BEC a eliminat.

Surse: Candidatura lui Miron Cozma la prezidentiale a fost respinsa de BEC. Motivul: semnaturi false

Biroul Electoral Central BEC) a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: o mare parte dintre semnaturile depuse erau false. Miron Cozma e al doilea candidat respins de BEC la prezidentiale, dupa Viorel Catarama.

BEC respinge si inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la prezidentiale. El a depus aproape 90% din semnaturi trase la xerox

Biroul Electoral Central BEC) a respins inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unei decizii publicate duminica pe site-ul institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )