Libnet.ro
UNICEF

20:01

BEC a respins, din nou, cererea PSD de anulare a alegerilor la sectorul 1

Hotnews Hotnews,
 BEC a respins, din nou, cererea PSD de anulare a alegerilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins din nou cererea PSD de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese adresata BEC, iar intre argumentele pe care se baza era inregistrarea difuzata miercuri seara de Antena 3. continuă pe Hotnews

UPDATE. BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor in Sectorul 1. Voturile nu se mai numara nici la sectorul 5 - circulara

Biroul Electoral Central a respins din nou solicitarea PSD de a fi anulate alegerile din Sectorul 1, au spus surse ale institutiei, pentru News. ro.

BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1. Decizia a fost luata cu 12 la 5.

Biroul Electoral Central a respins, pentru a doua oara, cererea de anulare a alegerilor la sectorul 1, formulata de PSD

Biroul Electoral Centrala respins pentru a doua oara cererea de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese facuta de catre PSD, dupa aparitia in spatiul public alinregistrararii cu.

Meghan Markle e insarcinata din nou? Unde a fost vazut cuplul recent. Detaliul care ii da de gol

Vestea ca Meghan Markle ar putea fi insarcinata din nou face inconjurul lumii. Fanii cuplului sunt entuziasmati peste masura si asteapta cu nerabdare o confirmare oficiala. Acesta este detaliul care i-a dat de gol pe Printul Harry si sotia sa. Este sau nu Meghan Markle insarcinata din nou?! Desi Archie abia implineste 1 an si .

Pensii 2020. Cand vor creste pensiile din nou pentru romani. Anuntul oficial

Una dintre cele mai intens dezbatute probleme de anul acesta in Romania au fost veniturile batranilor. Iata ca majorarea acestora este din nou pusa in discutie! A fost anuntat cand vor creste pensiile, din nou, pentru romani. Cand vor creste, din nou, pensiile Majorarea pensiilor cu doar 14% a starnit controverse in randul pensionarilor care .

Anca Serea a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum vedeta

Anca Serea trece prin momente extrem de dificile. Sotul ei, Adi Sina, a devzaluit ca vedeta a ajuns din nou la spital! Ce probleme de sanatate are acum: Nu este cea mai fericita zi din viata noastra. Anca Serea are noi probleme de sanatate! Vedeta a ajuns de urgenta la spital Vesti ingrijoratoare despre Anca .

Restaurantele si barurile se inchid din nou in mai multe localitati, in urma cresterii a numarului de infectari cu COVID-19

Restaurantele de interior si barurile din sapte localitati din judetul Arad se inchid din nou, timp de o saptamana, din cauza cresterii alarmante a numarului de infectii cu COVID-19.

BEC respinge cererile de anulare a alegerilor in S1 si de renumarare in S5

Biroul Electoral Central BEC) a respins pentru a doua oara cererea PSD de anulare a alegerilor in S.

Surse: La cateva sectii din Sectorul 5 vor fi renumarate voturile. BEC a respins cererea PSD pentru renumararea voturilor la Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins, in sedinta de miercuri, solicitarile PSD de a fi renumarate voturile la Sectorul 1 din Bucuresti, au declarat surse ale institutiei pentru News. ro. in schimb, pentru Sectorul 5 va fi efectuata o renumarare la cateva sectii, au adaugat sursele citate.

Cine a prevazut caderea Gabrielei Firea, inca din 2018: Oamenii se vor revolta din nou

Rezultatul alegerilor locale in ceea ce priveste Capitala a fost unul dezamagitor pentru fostul edil al Bucurestiului. Desi sondajele o aratau castigatoare pe Gabriela Firea, se pare ca destinul a avut un alt plan pentru aceasta. Iata cine a prevazut caderea fostului primar, inca din 2018! Caderea Gabrielei Firea, prevazuta inca de acum doi ani .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )