Libnet.ro
UNICEF

20:45

Becali anunta transferul anului: 10 milioane de euro

Online Sport Online Sport,
Becali anunta transferul anului: 10 milioane de euro

Gigi Becali nu simte criza de sanatate in care se afla lumea si vrea sa profite. Se pare ca vremurile sunt bune pentru transferuri, asa ca pregateste o mutare importanta. Din pacate pentru FCSB, nu pentru a intari echipa, ci pentru vanzare. continuă pe Online Sport

Gigi Becali anunta sfarsitul pentru FCSB: La revedere!

Pe Gigi Becali criza generata de coronavirus il afecteaza in mod direct si patronul echipei FCSB spune ca este gata sa puna lacatul pe clubul din Liga 1.

Primariile, obligate de marti sa puna recipiente cu dezinfectant la blocuri in Bucuresti sunt circa 50.000 de scari de bloc Mutu: Am dat comanda, le aducem din China, o sa ajunga in 10 zile

Ordonanta militara numarul 4 obliga primariile ca incepand cu data de 31 martie sa puna la toate intrarile blocurilor de locuinte dispozitive cu solutii dezinfectante. Potrivit datelor centralizate de HotNews. ro, in Bucuresti sunt circa 50. 000 de scari de bloc, iar un dispenser manual costa intre 50 si 150 de lei, iar 1 l de dezinfectant costa in medie 60 de lei. in aceste conditii, impactul bugetar la nivelul Capitalei este de peste 2,5 milioane de euro.

Orange si Vodafone au achitat marti cele 60 de milioane de euro la bugetul de stat pentru prelungirea licentelor 3G

Furnizorii de servicii de comunicatii Orange si Vodafone au achitat fiecare marti, 31 martie, contravaloarea in lei a sumei de 30 milioane euro pentru prelungirea licentelor pe care le detin in banda de 2100 MHz si in care furnizeaza acum servicii 3G, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, licentele detinute de cei doi furnizori sunt acum valabile pentru perioada 1 aprilie 2020 31 decembrie 2031. Taxele de licenta, in valoare totala de 60 milioane euro, sunt virate catre bugetul de stat.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane de lei sapte spitale din Romania

Actionariatul Hidroelectrica a aprobat, luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10. 000 lei. Decizia a fost luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei, arata Hidroelectrica. Vezi ce spitale sponsorizeaza.

Hidroelectrica sponsorizeaza cu peste 10 milioane de lei sapte spitale din Romania

Actionariatul Hidroelectrica a aprobat astazi, 30 martie, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10. 000 lei, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3155 seconds )