Libnet.ro
UNICEF

16:45

Becali, lovitura pentru CFR. Omrani din vara la FCSB!

Online Sport Online Sport,
Becali, lovitura pentru CFR. Omrani din vara la FCSB!

Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles cu impresarul atacantului francez Bilel Omrani pentru trecerea acestuia la FCSB dupa finalul actualului sezon. continuă pe Online Sport

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie poate cerceta toate infractiunile comise de magistrati

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte, poate investiga toate infractiunile comise de magistrati, au decis, ieri, parlamentarii din Comisia speciala, care au adoptat un amendament la proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciara.

Lovitura pentru Academia Rapid in lupta cu CSA Steaua

Echipa care se revendica drept continuatoarea defunctei FC Rapid, intrata in faliment in urma cu un an si jumatate, a primit o grea lovitura in lupta pentru promovarea in Liga a 3-a.

Doua tinte majore pentru CFR Cluj in perioada de transferuri

Liderul CFR Cluj si-a stabilit prioritatile pentru perioada de transferuri din pauza de iarna, iar doi dintre cei mai buni marcatori din Liga 1 Betano se afla in atentia ardelenilor.

Muresan nu vrea Botosaniul in playoff si anunta noul obiectiv pentru CFR

Iuliu Muresan, presedintele liderului CFR Cluj, a vorbit marti dimineata despre noul obiectiv pe care conducerea clubului l-a fixat antrenorului Dan Petrescu pentru playoff si preferinta pentru adversarii din ultima parte a campionatului.

Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

ACTUALIZARE 19:20 Ministerul Transporturilor: Stingerea datoriilor CFR Marfa nu reprezinta ajutor de stat Conversia datoriilor CFR Marfa in actiuni, in cadrul procesului de privatizare a companiei desfasurat in anul 2013, nu reprezinta ajutor de stat in conditiile in care este indeplinit testul investitorului privat prudent, anunta Ministerul Transporturilor, prin intermediul unui comunicat de presa. -------- Comisia Europeana a lansat astazi o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat de presa al forului comunitar.

Comisia Europeana lanseaza o investigatie aprofundata privind un eventual ajutor de stat pentru CFR Marfa / In vizor: conversia creantelor in actiuni (360 milioane euro) si necolectarea datoriilor la asigurari sociale

Comisia Europeana a lansat o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului roman de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit acesteia un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat.

Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

Comisia Europeana a lansat astazi o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat de presa al forului comunitar.

Comisia Iordache, lovitura pentru presedinte: A fost modificata procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si PiCCJ

Comisia speciala pentru legile justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat procedura de numire a sefilor Parchetelor. Astfel, presedintele Romaniei va putea refuza o singura data si motivat numirea.

Comisia Iordache, lovitura pentru presedinte: A fost modificata procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si PiCCJ

Comisia speciala pentru legile justitiei, condusa de Florin Iordache, a modificat procedura de numire a sefilor Parchetelor. Astfel, presedintele Romaniei va putea refuza o singura data si motivat numirea.

Peste 69 milioane euro, alocati pentru modernizarea drumurilor din judetul Valcea

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a semnat ieri, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, contractele de finantare pentru trei proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere din judetul Valcea, a caror valoare totala eligibila ajunge la circa 69,8 milioane euro din care aproximativ 59,3 milioane euro fonduri europene).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )