Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 69 milioane euro, alocati pentru modernizarea drumurilor din judetul Valcea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 69 milioane euro, alocati pentru modernizarea drumurilor din judetul Valcea

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a semnat ieri, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, contractele de finantare pentru trei proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere din judetul Valcea, a caror valoare totala eligibila ajunge la circa 69,8 milioane euro din care aproximativ 59,3 milioane euro fonduri europene). continuă pe Ziarul Bursa

Peste 69 de milioane de euro, folositi la modernizarea drumurilor din judetul Valcea

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, si presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, au semnat, astazi, contractele de finantare pentru trei proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere din judet, a caror valoare totala eligibila ajunge la circa 69,8 milioane euro, din care aproape 59,3 milioane de euro sunt fonduri europene.

Peste 15 milioane de lei, alocati de Guvern pentru diminuarea consecintelor ingheturilor din primavara anului 2016

Guvernul a decis miercuri, 20 decembrie, alocarea a peste 15,45 milioane de lei pentru 53 de agenti economici care au inregistrat pagube materiale, cauzate de ingheturile tarzii din primavara anului 2016.

Peste 57 de milioane de euro pentru trei drumuri din judetul Galati. Banii nu exista, dar autoritatile spera ca-i da UE

Alocarea bugetara a fost stabilita la ultima sedinta din acest an a Consiliului Judetean Galati. Doua treimi din suma, respectiv 40 de milioane de euro, vor fi alocati pentru noua centura ocolitoare a Galatiului, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura din judet din ultimele trei decenii.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei

Lantul de magazine Profi si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Lantul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro in extinderea retelei si va ajunge la 900 de unitati

Profi Rom Food SRL, compania care administreaza reteaua magazinelor Profi, si-a planificat investitii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte in extinderea retelei si a bazei logistice, urmand sa ajunga la aproximativ 900 de unitati, a declarat pentru News. ro directorul general al companiei, Daniel Carstea.

Reynaers Romania - cifra de afaceri de 7 milioane euro, in acest an

Compania Reynaers Romania, care ofera solutii de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere, a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri estimata la 7 milioane euro, iar pentru 2018 compania vizeaza dezvoltarea canalului de distributie prin deschiderea unui nou showroom in centrul Bucurestiului.

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca maine vor fi semnate contracte de investitii din fondurile europene in valoare de 300 de milioane de euro si ca va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizarii sistemului de urgenta 112.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 25,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 118,18 milioane de lei 25,54 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 20,7 milioane euro).

Guvernul aloca 40 de milioane euro pentru sprijinirea cultivatorilor de tomate

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi, printr-o Hotarare, schema de Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate, pentru anul 2018, resursele financiare necesare aplicarii schemei reprezentand 183 de milioane lei, 40 de milioane euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2953 seconds )