Libnet.ro
UNICEF

01:05

Becali tunde gazonul la Academia lui Hagi si are din nou telefon mobil

Online Sport Online Sport,
Becali tunde gazonul la Academia lui Hagi si are din nou telefon mobil

Gigi Becali se bucura de regimul deschis de detentie si de o zi a inceput sa lucreze pentru Academia de Fotbal a nasului sau Gheorghe Hagi din localitatea constanteana Ovidiu. continuă pe Online Sport

Becali tunde gazonul la Academia lui Hagi si are din nou telefon mobil (FOTO)

Gigi Becali se bucura de regimul deschis de detentie si de o zi a inceput sa lucreze pentru Academia de Fotbal a nasului sau Gheorghe Hagi din localitatea constanteana Ovidiu.

VIDEO Gigi Becali a iesit din inchisoare si si-a inceput munca la Academia lui Hagi: Are birou si telefon mobil

Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din inchisoare si incarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a inceput de luni sa lucreze la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, nasul finantatorului din Pipera, scrie Gazeta Sporturilor. Finantatorul Stelei are un birou propriu si detine functia de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleaca de la penitenciar la ora 7:00 si revine inainte de ora 17:00, scrie GSP. Din imaginile prezentate de B1 TV se vede cum Becali se plimba prin curtea Academiei lui Hagi, fara sa poarte celebrul guler pentru sustinerea gatului pe care il afisa la fiecare cerere adresata judecatorilor de a fi lasat sa plece la operatie in Germania.

Gigi Becali a iesit din inchisoare si si-a inceput munca la Academia lui Hagi: Are birou si telefon mobil

Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din inchisoare si incarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a inceput de luni sa lucreze la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, nasul finantatorului din Pipera, scrie Gazeta Sporturilor. Finantatorul Stelei are un birou propriu si detine functia de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleaca de la penitenciar la ora 7:00 si revine inainte de ora 17:00, scrie GSP.

Gigi Becali, a doua zi de munca la Academia lui Hagi: Pentru patru zile de lucru, scapa de o zi de inchisoare (VIDEO)

A inceput a doua zi de munca pentru Gigi Becali la academia de fotbal a nasului sau, Gica Hagi. Acesta lucreaza alaturi de alti 22 de detinuti. Iar rugaciuile lui Gigi au fost ascultate! Latifundiarul din.

Gigi Becali a iesit din penitenciar, va lucra la Academia lui Hagi

Gigi Becali a iesit luni din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie, au declarat pentru Mediafax.

Gigi Becali a iesit din penitenciar pentru a lucra la Academia lui Hagi (Surse)

Gigi Becali a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, pentru a lucra la Academia Gheorghe Hagi, unde va efectua munca necalificata, la finalul zilei de munca acesta fiind dus inapoi la unitatea de detentie.

Gigi Becali a inceput munca la Academia lui Gica Hagi

Gigi Becali va putea sa-si ispaseasca restul de pedeapsa in regim deschis. Este prima veste buna pe care o primeste patronul Stelei dupa ce toate cererile de eliberare i-au fost refuzate.

ANP face control la Academia lui Hagi: Becali, verificat daca munceste sau doar sta la birou

Administratia Nationala a Penitenciarelor efectueaza un control la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, acolo Gigi Becali lucreaza alaturi de alti 22 de detinuti. ANPverifica daca Gigi Becali.

ANP face control la Academia lui Hagi: Becali, verificat daca munceste sau doar sta la birou (VIDEO)

Administratia Nationala a Penitenciarelor efectueaza un control la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, acolo Gigi Becali lucreaza alaturi de alti 22 de detinuti. ANPverifica daca Gigi Becali.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )