Libnet.ro
UNICEF

15:15

Becali: Am vrut sa fug din tara ca sa scap de puscarie

Antena3 Antena3,
Becali: Am vrut sa fug din tara ca sa scap de puscarie

Gigi Becali a declarat ca a vrut sa fuga din tara pentru a scapa de inchisoare. in contextul prinderii lui Sebastian Ghita in Serbia dupa ce a fugit in tara pentru a se ascunde de. continuă pe Antena3

Cum isi petrec principalii lideri politici Pastele: Presedintele Iohannis si premierul Grindeanu merg la slujba de inviere. Seful PSD ar fi plecat din tara, intr-o destinatie exotica

Presedintele Klaus Iohannis va petrece Pastele la Sibiu, unde va participa si la slujba de inviere. Si seful Executivului, Sorin Grideanu, va merge la slujba, sambata seara. Pe de alta parte, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ar fi plecat din tara.

Numarul autoturismelor care ies din tara pe la vama Giurgiu-Ruse aproape s-a triplat

Numarul autoturismelor care ies din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Giurgiu-Ruse aproape s-a triplat fata de zilele anterioare, in timp ce numarul camioanelor este in scadere, a declarat vineri, pentru Agerpres, Cristina Onofrei, purtator de cuvant a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera ITPF) Giurgiu.

Deputat PMP despre prinderea lui Ghita: Orice om puternic din tara asta are un frate prost. Asa i s-a intamplat si domnului Basescu

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a declarat, vineri, la RTV, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghita, ca orice om puternic din tara asta are un frate prost si ca la fel i s-a intamplat si unuia mai bun.

Intentia mea asta a fost sa fug. Gigi Becali, dezvaluiri incredibile: Multumesc procurorului si SRI ca nu m-au lasat sa plec din tara (VIDEO)

In contextul prinderii lui Sebastian Ghita in Serbia dupa ce a fugit in tara pentru a se ascunde de justitie, Gigi Becali a facut o dezvaluire incredibila pentru B1TV despre situatia sa din tr.

Intentia mea asta a fost, sa fug. Gigi Becali, dezvaluiri incredibile: Multumesc procurorului si SRI ca nu m-au lasat sa plec din tara (VIDEO)

In contextul prinderii lui Sebastian Ghita in Serbia dupa ce a fugit in tara pentru a se ascunde de justitie, Gigi Becali a facut o dezvaluire incredibila pentru B1TV despre situatia sa din tr.

Traseul lui Sebastian Ghita dupa fuga din tara. Afaceristul ar fi trecut prin zece tari europene

Serbia nu ar fi fost singura tara in care fugarul Sebastian Ghita s-ar fi ascuns. Potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana, patronul RTV ar fi trecut, in aceste patru luni, prin zece t.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )