Libnet.ro
UNICEF

01:05

Intentia mea asta a fost sa fug. Gigi Becali, dezvaluiri incredibile: Multumesc procurorului si SRI ca nu m-au lasat sa plec din tara (VIDEO)

B1 B1,
Intentia mea asta a fost sa fug. Gigi Becali, dezvaluiri incredibile: Multumesc procurorului si SRI ca nu m-au lasat sa plec din tara (VIDEO)

In contextul prinderii lui Sebastian Ghita in Serbia dupa ce a fugit in tara pentru a se ascunde de justitie, Gigi Becali a facut o dezvaluire incredibila pentru B1TV despre situatia sa din tr. continuă pe B1

Intentia mea asta a fost, sa fug. Gigi Becali, dezvaluiri incredibile: Multumesc procurorului si SRI ca nu m-au lasat sa plec din tara (VIDEO)

In contextul prinderii lui Sebastian Ghita in Serbia dupa ce a fugit in tara pentru a se ascunde de justitie, Gigi Becali a facut o dezvaluire incredibila pentru B1TV despre situatia sa din tr.

Gigi Becali, acuzatii fara precedent: Maricel Pacuraru avea Realitatea, nu i s-a mai dat nicio amanare, DNA nu a mai facut recurs

Gigi Becali face dezvaluiri bomba! Omul de faceri acuza ca patronul Realitatea TV Maricel Pacuraru ar fi scapat de inchisoare pentru ca DNA l-ar fi protejat. Fapt real de altfel pentru ca procurorii.

Sa stea in tara lui sa faca puscarie cum am facut eu. Gigi Becali, despre Sebastian Ghita: Daca vine cu ce a spus pana acum e o nimica toata (VIDEO)

Gigi Becali a comentat in direct pentru B1TV prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia dupa aproape 5 luni in care a fost disparut. Omul de afaceri a afirmat ca fostul deputat ar fi trebuit sa sta.

Gigi Becali, dezamagit de retinerea lui Sebastian Ghita: Credeam ca e baiat destept

Gigi Becali s-a declarat dezamagit de faptul ca Sebastian Ghita a fost prins in Serbia si sustine ca se astepta ca fostul deputat sa se ascunda in alta parte, la banii.

Denis Alibec poate deveni cel mai scump scump transfer din Romania. Gigi Becali: Am avut o oferta de 10 milioane, dar am cerut 15 milioane pe el

Denis Alibec, atacantul echipei FCSB, trece printr-o forma de moment foarte buna, iar Gigi Becali deja pregateste transferul sau simtind ca la mijloc pot fi multi bani. De altfel Gigi Becali a si dezvaluit.

Povestea crucifixului de 5 metri din fata palatului lui Gigi Becali: Obiectul religios e suflat cu aur si a costat o avere! (FOTO)

Palatul lui Gigi Becali este un monument impresionant incarcat de elemente arhitecturale care emana opulenta. Una dintre bijuteriile latifundiarului este o cruce masiva, suflata in aur de aproximativ ci.

Ce a inteles Gigi Becali din capturarea lui Sebastian Ghita: Sunt dezamagit!

Retinerea lui Sebastian Ghita la Belgrad i-a oferit lui Gigi Becali ocazia de a oferi o noua dovada a identitatii lui intelectuale.

VIDEO. Care au fost cele mai controversate dezvaluiri facute de fugarul Sebastian Ghita la postul de televiziune pe care il patroneaza. in urma acestor probe, adjunctul SRI, Florian Coldea, a cerut trecerea in rezerva

Imediat dupa fuga sa din tara, la postul de televiziune pe care il patroneaza, Romania TV, au aparut mai multe inregistrari in care mogulul IT a facut dezvaluiri despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si despre adjunctul SRI, Florian Coldea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )