Libnet.ro
UNICEF

12:00

BEI si BRD au semnat un contract de credit de 100 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEI si BRD au semnat un contract de credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti. continuă pe Ziarul Bursa

BEI acorda BRD un credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

BRD primeste de la BEI cel mai mare credit acordat vreodata unei banci din piata locala

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea investitiilor companiilor romanesti.

Romania are programata azi o plata de 26,9 milioane euro catre UE.

Romania are programata, duminica, o plata de 26,9 milioane euro catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009 cu institutiile financiare internationale, potrivit datelor furnizate de Guvernul Romaniei. Suma reprezinta dobanzi si comisioane. Romania trebuie sa efectueze, in acest an, plati in valoare totala de peste 1,164 miliarde euro catre FMI, UE si BIRD. De la inceputul anului, din suma totala datorata au fost achitate 729,3 milioane euro, potrivit .

Nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav: 260 de invitati, 200 de bodyguarzi si un meniu de 100 de euro

260 de invitati, 200 de bodyguarzi si un meniu de 100 de euro. Acestea sunt ingredientele distractiei care se anunta la nunta dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu. Din partea fetei, lumea a inceput sa cam.

O noua majorare de capital la Gothaer Asigurari Reasigurari: Grupul german a mai adus sase milioane de euro in companie si detine acum 82,3% din actiuni

Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,45 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 3,54 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 30 iulie 2013, publicata luni in Monitorul Oficial. In urma acestei operatiuni, ceilalti doi actionari minoritari, Constantin Toma si Efraim Naimer, mai detin 8,85% din actiuni si respectiv 7,70% din actiuni.

EFT vrea sa investeasca 50 milioane euro intr-o unitate de productie a energiei inRomania

Grupul elvetian Energy Financing Team EFT) vrea sa investeasca minimum 50 de milioane de euro, in Romania, intr-o hidrocentrala sau termocentrala pe carbune, dupa ce va infiinta un fond special pentru investitii in energie.

Uniqa a lansat o oferta de actiuni, urmarind sa obtina 750 milioane euro

Asiguratorul austriac Uniqa a lansat, ieri, o oferta de actiuni prin care vrea sa obtina circa 750 de milioane de euro un miliard de dolari) pentru extindere in afara granitelor.

Cearta pe avionul de 56 milioane euro. Alesii reiau discutiile pe tema aeronavei pentru demnitari

La Senat se reiau discutiile pe tema avionului pentru demnitari. Saptamana trecuta a fost un intreg scandal legat de achizitionarea unei aeronave. Desi, initial, se spunea ca aeronava va costa 10 milioane.

Electromagnetica vrea sa vanda in acest an becuri cu LED de 6 milioane de euro

Compania Electromagnetica Bucuresti asteapta vanzari de becuri cu LED de 6 milioane euro in acest an, dublu fata de anul trecut, si intentioneaza sa creasca exporturile in Italia si Ungaria, a declarat directorul general al companiei, Eugen Scheusan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )