Libnet.ro
UNICEF

20:45

Belgia refuza extradarea unui hot roman condamnat in Romania la 3 ani de inchisoare. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Belgia refuza extradarea unui hot roman condamnat in Romania la 3 ani de inchisoare. Care sunt motivele

Justitia din Belgia refuza sa puna in aplicare un mandat european de arestare emis de autoritatile de la Bucuresti pe numele unui cetatean roman condamnat pentru furt. continuă pe Adevărul

Belgia refuza extradarea unui romn condamnat la 10 ani nchisoare pentru tlharie din cauza conditiilor de detentie din Romnia

O curte de punere sub acuzare din Bruxelles a refuzat sa respecte un mandat european de arest prin care Romania ar fi trebuit sa obtina extradarea unui cetatean aflat in detentie in Belgia, transmite Curtea de Apel din Bruxelles. Cetateanul roman a fost arestat pentru talharie. Judecatorii belgieni au fost de parere ca acesta ar fi inchis in conditii inumane daca ar fi extradat in tara de origine, informeaza 7sur7.

Belgia: Un roman condamnat pentru furt nu va fi extradat fiindca exista riscul evident al unui tratament inuman

Autoritatile din Belgia refuza sa puna in aplicare un mandat european de arestare emis de autoritatile de la Bucuresti, pe numele un roman condamnat pentru furt. Oficialii de la Bruxelles au motivat refuzul.

Scriitorul Michel Houellebecq anunta lansarea unui nou roman in ianuarie

Scriitorul Michel Houellebecq va lansa un nou roman in ianuarie, la patru ani de la publicarea volumului Supunere, publicata chiar in ziua atentatului contra Charlie Hebdo, pe 7 ianuarie 2015, anunta AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )