Libnet.ro
UNICEF

12:30

Belgia refuza extradarea unui romn condamnat la 10 ani nchisoare pentru tlharie din cauza conditiilor de detentie din Romnia

Hotnews Hotnews,
 Belgia refuza extradarea unui romn condamnat la 10 ani nchisoare pentru tlharie din cauza conditiilor de detentie din Romnia

O curte de punere sub acuzare din Bruxelles a refuzat sa respecte un mandat european de arest prin care Romania ar fi trebuit sa obtina extradarea unui cetatean aflat in detentie in Belgia, transmite Curtea de Apel din Bruxelles. Cetateanul roman a fost arestat pentru talharie. Judecatorii belgieni au fost de parere ca acesta ar fi inchis in conditii inumane daca ar fi extradat in tara de origine, informeaza 7sur7. continuă pe Hotnews

Belgia refuza extradarea unui hot roman condamnat in Romania la 3 ani de inchisoare. Care sunt motivele

Justitia din Belgia refuza sa puna in aplicare un mandat european de arestare emis de autoritatile de la Bucuresti pe numele unui cetatean roman condamnat pentru furt.

TVR 3 aniverseaza 10 ani printr-un program special

Miercuri, 10 octombrie, se implinesc 10 ani de existenta a postului TVR3, moment care va fi marcat de la ora 19. 00 de un program-eveniment transmis in direct pe parcursul a trei ore.

Din 10 octombrie, pasapoartele moldovenesti sunt eliberate pe un termen de 10 ani

Incepand cu data de 10 octombrie, sunt eliberate pasapoarte valabile pentru zece ani, pentru titularii care au implinit varsta de 16 ani. Preturile documentelor au ramas aceleasi, transmite IPN.

Mihai Bendeac a plans in hohote la momentul unei concurente de 16 ani de la X Factor: Nu am plans de 10 ani in public. Copilul acesta a daramat un zid

O concurenta de 16 ani de la X Factor a reusit sa-l impresioneze pe Mihai Bendeac 35 de ani) pana la lacrimi. Prezentatorul show-ului de la Antena 1 a plans in hohote pe toata durata interpretarii adolescentei.

Un britanic a ales sa traiasca 10 ani printre romi. E incredibil ce i s-a intamplat - FOTO

Nu stau prea mult in acelasi loc, se incalzesc seara la focuri de tabara, iar familia este foarte importanta pentru ei. Romii nomazi ai secolului XXI sunt niste oameni speciali, care l-au fermecat pe loc pe fo.

5 obiceiuri cotidiene care iti prelungesc viata cu 10 ani

Obiceiurile alimentare proaste, lipsa exercitiilor fizice, consumul de alcool si tutunul, toate pot afecta sanatatea si longevitatea, de aceea este important sa facem alegeri potrivite in ceea ce priveste stilul de viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )