Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ben Affleck si David Fincher vor colabora din nou, dupa succesul filmului Gone girl

România Liberă România Liberă,
Ben Affleck si David Fincher vor colabora din nou, dupa succesul filmului Gone girl

Actorul Ben Affleck si regizorul David Fincher, care au avut de curand un mare succes cu filmul Fata disparuta/ Gone Girl, au decis sa colaboreze din nou si sa realizeze impreuna un remake al filmului Straini in tren/ Strangers on a Train, de Alfred Hitchcock, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

GTA V pentru PC e amanat din nou. Cand il lanseaza Rockstar

Dupa o serie de zvonuri si promisiuni din partea celor de la Rockstar Games, acum aflam ca lansarea versiunii de PC a GTA V este amanata din nou. Fanii seriei Grand Theft Auto sunt din nou dezamagiti de un anunt referitor la lansarea GTA V pentru sisteme cu Windows. Daca nu mai intervine altceva intre [].

Revolutionarii protesteaza din nou in fata Guvernului, cerand retragerea OUG privind eliberarea de noi certificate

Revolutionarii au iesit din nou in strada in fata Guvernului pentru a protesta, informeaza B1 TV. Oamenii sunt nemultumiti de Ordonanta care priveste eliberarea certificatelor de revolutionar. La marsurile.

Sub presiunea politica, ASF, arbitrul pietei asigurarilor, abroga o masura foarte importanta pentru piata RCA: Le permite din nou asiguratorilor sa vanda RCA in pierdere

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara a hotarat miercuri, 14 ianuarie, modificarea Normei RCA nr. 23/2014, care a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2015, prin abrogarea prevederii care obliga asiguratorii de a stabili tarife de prima RCA, astfel incat sa fie acoperite toate angajamentele din contractele de asigurare pe acest segment. Aceasta prevedere a fost adesea invocata ca factor de stimulare a cresterii tarifelor, explica autoritatea. Totusi, la sfarsitul anului trecut, cand a fost adoptata, vicepresedintele ASF Coca Constantinescu spunea despre aceasta prevedere ca este extrem de importanta pentru ca nu mai permite acoperirea pierderilor din vanzarea RCA din alte forme de asigurare.

UPDATE Sub presiunea politica, ASF, arbitrul pietei asigurarilor, abroga o masura foarte importanta pentru piata RCA: Le permite din nou asiguratorilor sa vanda RCA in pierdere

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara a hotarat miercuri, 14 ianuarie, modificarea Normei RCA nr. 23/2014, care a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2015, prin abrogarea prevederii care obliga asiguratorii de a stabili tarife de prima RCA, astfel incat sa fie acoperite toate angajamentele din contractele de asigurare pe acest segment. Aceasta prevedere a fost adesea invocata ca factor de stimulare a cresterii tarifelor, explica autoritatea. Totusi, la sfarsitul anului trecut, cand a fost adoptata, vicepresedintele ASF Coca Constantinescu spunea despre aceasta prevedere ca este extrem de importanta pentru ca nu mai permite acoperirea pierderilor din vanzarea RCA din alte forme de asigurare. UPDATE ASF pentru HotNews. ro: Amendamentele au avut in vedere tocmai reactiile din dezbaterea publica intensa din ultimele doua luni . Totodata, am avut si analize interne, dupa doua saptamani de aplicare a normelor, care au identificat nevoia unei mai bune pregatiri a aplicarii normei si un grad sporit de flexibilitate.

FOTO Beyonce, din nou INSARCINATA? Imaginea cu care a creeat isterie pe net

O fotografie publicata duminica de cantareata americana Beyonce, pe contul sau de pe platforma Instagram, a starnit speculatii din partea.

Jeff Goldblum se pregateste sa fie din nou tata

Anul nou ii aduce lui Jeff Goldblum un bebelus. Starul din Jurassic Park si sotia lui, Emilie Livingston, asteapta primul lor copil, un baietel.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )