Libnet.ro
UNICEF

13:31

FOTO Beyonce, din nou INSARCINATA? Imaginea cu care a creeat isterie pe net

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO Beyonce, din nou INSARCINATA? Imaginea cu care a creeat isterie pe net

O fotografie publicata duminica de cantareata americana Beyonce, pe contul sau de pe platforma Instagram, a starnit speculatii din partea. continuă pe Devorator Monden

Revolutionarii protesteaza din nou in fata Guvernului, cerand retragerea OUG privind eliberarea de noi certificate

Revolutionarii au iesit din nou in strada in fata Guvernului pentru a protesta, informeaza B1 TV. Oamenii sunt nemultumiti de Ordonanta care priveste eliberarea certificatelor de revolutionar. La marsurile.

Sylvie Meis, din nou singura. Fosta doamna van der Vaart s-a despartit de iubit

Ghinionul o urmareste in dragoste pe frumoasa Sylvie Meis. Fosta sotie a fotbalistului Rafael van der Vaart este din nou singura.

Ne spune ceva? Beyonce, cu burtica de nisip

Inceput de an cu vesti bune pentru Beyonce? O fotografie cu cantareata postata pe Instagram i-a pus pe gand pe fanii ei, iar presa internationala speculeaza deja ca vedeta este din nou insarcinata.

Faze tari: Misteriosul escadron Leonidas: unitatile nazistilor kamikaze din Luftwaffe; Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii; Unul din cei mai cunoscuti scriitori din istorie nu ar fi existat. Cine a compus de fapt Iliada si Odiseea?

Un barbat din Canada a stabilit un record de piercing-uri corporale. Matthew Menczyk, un barbat in varsta de 30 de ani, din Canada, a stabilit un nou record in ceea ce priveste piercing-urile corporale, dupa ce a avut parte de 4. 500 in doar opt ore. Acesta a trecut prin ore de agonie si durere, fiind intepat cu 4. 500 de ace chirurgicale in. A nascut la o ora dupa ce a aflat ca e insarcinata. Katherine Kropas nu a stiu ca este insarcinata cu un copil de 4. 5 kilograme pana cu o ora inainte sa nasca. Ziua de miercuri a fost una interesanta pentru tanara in varsta de 23 de ani. Ea s-a prezentat la spital cu intense dureri de spate, iar medicii nu reuseau sa.

Jeff Goldblum se pregateste sa fie din nou tata

Anul nou ii aduce lui Jeff Goldblum un bebelus. Starul din Jurassic Park si sotia lui, Emilie Livingston, asteapta primul lor copil, un baietel.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )