Libnet.ro
UNICEF

21:30

Benjamin Netanyahu scrie despre ntlnirea cu premierul Viorica Dancila si spune ca si-a exprimat speranta ca Romnia si va muta ambasada la Ierusalim ct mai curnd posibil

Hotnews Hotnews,
 Benjamin Netanyahu scrie despre ntlnirea cu premierul Viorica Dancila si spune ca si-a exprimat speranta ca Romnia si va muta ambasada la Ierusalim ct mai curnd posibil

Premierul israelian Benjamin Netanyahu scrie pe pagina sa de Facebook despre vizita facuta in Israel de premierul Viorica Dancila, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul de Externe Teodor Melescanu, el aratand ca le-a transmis oficialilor romani ca spera ca va exista o sustinere larga in Romania si ca tara noastra isi va muta ambasada in Ierusalim cat mai curand, oferind o noua expresie a prieteniei istorice dintre cele doua tari, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Viorica Dancila in cadrul medierii Guvern- BNR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis o va primi vineri la Palatul Cotroceni pe premierul Viorica Dancila. Invitatia a fost facuta de acum doua zile si are loc in cadrul medierii Guvern - BNR pe care o incearca seful.

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie! Declaratii ale presedintelui la ora 11:00 (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la.

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la.

Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala.

Guvernul recunoaste, n sfrsit, ca Viorica Dancila va pleca miercuri n Israel, unde se va ntlni cu Benjamin Netanyahu: Vor face schimb de opinii asupra evolutiilor politice si de securitate n plan regional si global

Premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 25-26 aprilie, o vizita oficiala in Statul Israel, la invitatia prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu, informeaza Guvernul printr-un comunicat de presa. Acest anunt oficial este facut cu doar cateva ore inainte de plecarea in Israel, chiar daca pe surse informatia circula de mai mult timp. Guvernul nu a dorit pana la acest comunicat sa confirme informatia, in ciuda insistentelor jurnalistilor. Guvernul sustine ca Viorica Dancila va face schimb de opinii cu oficialii Statului Israel despre evolutiile politice si de securitate in plan regional si global.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul israelian: Benjamin Netanyahu a salutat lansarea eforturile de relocare a ambasadei in Ierusalim (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalni miercuri cu omologul sau israelian Benjamin Netanyahu in cadrul primei zile a viziteri oficiale de doua zile pe care o are in Israel. in cadrul intrevederii, cei.

Viorica Dancila s-a ntlnit cu Benjamin Netanyahu: Premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare pentru dezbaterea privind relocarea ambasadei la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a avut, la 25 aprilie 2018, o intrevedere cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale pe care o intreprinde in Statul Israel, a anuntat Guvernul Romaniei. Potrivit acestuia, premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim. Reamintim ca alaturi de Dancila a plecat in Israel si seful PSD Liviu Dragnea. Vizita are loc pe fondul unui scandal starnit in Romania in urma anuntului lui Liviu Dragnea ca ambasada Romaniei la Tel Aviv va fi mutata la Ierusalim.

Reactia lui Benjamin Netanyahu la intalnirea cu Viorica Dancila. Liviu Dragnea este si el asteptat la Tel Aviv

Premierul Viorica Dancila a avut, joi, o intrevedere cu omologul sau Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei pe care o intreprinde in Israel. Vizita prim-ministrului are loc la doar cateva zile dupa ce.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Benjamin Netanyahu

Premierul Viorica Dancila a avut, astazi, o intrevedere cu prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale pe care seful Executivului roman o face in Statul Israel, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )