Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila refuza intalnirea programata cu Klaus Iohannis. MOTIVELE pentru care a luat aceasta decizie! Declaratii ale presedintelui la ora 11:00 (VIDEO)

UPDATE: Klaus Iohannisva face declaratii de presa la ora 11, ora la care ar fi trebuit sa inceapa intalnirea cu Viorica Dancila. Premierul i-a transmis oficial presedintelui ca nu se va mai prezenta la.

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Viorica Dancila in cadrul medierii Guvern- BNR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis o va primi vineri la Palatul Cotroceni pe premierul Viorica Dancila. Invitatia a fost facuta de acum doua zile si are loc in cadrul medierii Guvern - BNR pe care o incearca seful.

Benjamin Netanyahu scrie despre ntlnirea cu premierul Viorica Dancila si spune ca si-a exprimat speranta ca Romnia si va muta ambasada la Ierusalim ct mai curnd posibil

Premierul israelian Benjamin Netanyahu scrie pe pagina sa de Facebook despre vizita facuta in Israel de premierul Viorica Dancila, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul de Externe Teodor Melescanu, el aratand ca le-a transmis oficialilor romani ca spera ca va exista o sustinere larga in Romania si ca tara noastra isi va muta ambasada in Ierusalim cat mai curand, oferind o noua expresie a prieteniei istorice dintre cele doua tari, relateaza News. ro.

VIRAL! Pe ARIPILE vantului, remake la Guvern cu Viorica Dancila la intalnirea cvadrilatera. Coafura premierului... (FOTO)

Zi plina, marti, la Palatul Victoria, unde prim-ministrul Viorica Dancila i-a primit pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, si pe premierii Greciei si Bulgariei, Alexis Tsipras si Boiko Borisov. in.

Viorica Dancila incalca legea si refuza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis

Intalnirea intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila care urma sa aiba loc vineri, la ora 11. 00, a fost anulata, dupa ce premierul a refuzat sa mearga la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres .

Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala.

Vasilica Dancila s-a suparat pe Iohannis: M-a jignit!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu a mers sa discute cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, pentru ca s-a simtit jignita de afirmatiile acestuia. Ea a mai spus ca a incercat sa aiba o buna co.

Liviu Dragnea ii raspunde Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Liviu Dragnea a comentat joi seara declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre intelegeri secrete cu evrei, liderul PSD spunand ca prin aceste afirmatii, care au o anumita doza de antisemitism, i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dancila, dar si pe oficialii israelieni, iar acest lucru este inacceptabil.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Liviu Dragnea a comentat joi seara declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre intelegeri secrete cu evrei, liderul PSD spunand ca prin aceste afirmatii, care au o anumita doza de antisemitism, i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dancila, dar si pe oficialii israelieni, iar acest lucru este inacceptabil.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )