Libnet.ro
UNICEF

01:05

Benzema devine al patrulea cel mai bun marcator din Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Benzema devine al patrulea cel mai bun marcator din Liga Campionilor

Atacantul francez Karim Benzema a inscris un gol pentru Real Madrid in meciul cu Viktoria Plzen si a urcat pe locul patru in ierarhia marcatorilor din cea mai importanta competitie a fotbalului european. continuă pe Online Sport

VIDEOPep Guardiola, dupa victoria din Ucraina: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Shakthar Donetsk.

VIDEO Sahtior vs Manchester City 0-3/ Pep Guardiola: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Sahtior Donetk.

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Cazul Elodia 2. Felix si-a ucis cel mai bun prieten ca sa aiba o relatie cu fosta sotie a acestuia

Felix Dianu, un barbat de 43 de ani din Targu Carbunesti, a fost condamnat, miercuri, de magistratii Tribunalului Gorj, dupa ce a fost acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten in urma cu sapte ani. Cadavrul.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Robor la sase luni, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,35%, cel mai mare nivel din 7 august pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Bursele din Europa au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, din cauza tensiunilor diplomatice cu Arabia Saudita, a temerilor legate de bugetul Italiei si de negocierile de Brexit.

Vidar the vampire a cstigat Dracula Trophy, premiul pentru cel mai bun film de lungmetraj, n cadrul festivalului international de film fantastic, Dracula Film Festival, editia 2018.

Castigatorii premiilor oferite in cele patru sectiuni competitionale au fost anuntati in cadrul Galei de Decernare a Premiilor Dracula Film Festival, editia a VI-a, 2018. Gala a avut loc duminica, 21 octombrie, de la ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )